Upptäck årets Limited Edition från CCS i lekfull kurbitsdesign

CCS har sitt ursprung och tillverkas i hjärtat av Dalarna. I februari lanseras årets Limited Edition för CCS Vårdande Handkräm och Fotvårdssalva i våriga färger – samma älskade formuleringar men i ny design. Bakom kurbitstemat står illustratören och konstnären Caroline Tinterova Nilsson.
 
”Genom vår nya specialutgåva av CCS handkräm och fotvårdssalva vill vi uppmärksamma varumärkets arv. Designen är inspirerad av svensk vår och försommar, skira blommor och landets fantastiska natur. De är fina att ha framme i badrummet och är välgörande för händer och fötter”, säger Paula Nygren, Brand Manager på Karo Healthcare. 
 
  • CCS Vårdande Handkräm – för mycket torra och känsliga händer
Ge dina händer lite kärlek! CCS Vårdande Handkräm i vårig kurbitsdesign är speciellt framtagen för mycket torra och känsliga händer som behöver daglig omvårdnad. Den innehåller 10 % fuktbindande karbamid och har tre funktioner i ett – den mjukgör, återfuktar och förbättrar hudens skyddsbarriär. Resultatet blir mjuka och smidiga händer. Handkrämen är oparfymerad och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.
 
Tips! Är dina händer utsatta för påfrestningar som vind, kyla eller arbete med papper och textilier kan de behöva smörjas ofta. Handkrämen kan även användas till torra nagelband. 
 
  • CCS Fotvårdssalva – för torr hud med förhårdnader
Mjuka fötter är glada fötter! Klassikern CCS Fotvårdssalva i vacker kurbitsdesign är speciellt framtagen för torra fötter med förhårdnader. Den har tre funktioner i ett – den mjukgör, återfuktar och förbättrar hudens skyddsbarriär. Salvan innehåller fuktbindade karbamid samt eukalyptusolja som motverkar dålig lukt och ger en frisk doft. 95% av användarna upplever förbättring redan inom en vecka.Dessutom är den Sveriges mest sålda fotkräm. CCS Fotvårdssalva rekommenderas av Sveriges Fotterapeuter.
 
Tips! Bästa sättet att hålla fötterna fina är att smörja in dem regelbundet med en mjukgörande och skyddande fotsalva. Applicera dagligen eller vid behov på rena och torra fötter. Vill du boosta effekten över natten? Dra på ett par bomullsstrumpor efter insmörjning innan du släcker sänglampan.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.