Atelier Rouge’s bröllopskollektion är här!

Atelier Rouge vill fira kärleken med den limiterade bröllopskollektionen Say I Do. I kollektionen ingår fem nagellack i en ljus och vacker färgpalett som går i mjuka pastelltoner. Färgerna är handplockade för att tillgodose både den som önskar en mer nedtonad manikyr med ljusa naglar eller den som vill addera en diskret färgklick. Kollektionen lanseras vecka 6, precis i tid inför Alla hjärtans dag.

Nagellacket har under de senaste åren fått allt större uppmärksamhet och är för många en viktig detalj som sätter en extra guldkant till sin look. In minst på bröllopsdagen, en av de mest minnesvärda dagarna i livet, när varje detalj är noggrant genomtänkta – så väl val av klänning, håruppsättning som naglar.

För att hylla kärleken när bröllopsklockorna ringer tätt, har Atelier Rouge tagit fram en limiterad bröllopskollektion i fem väl utvalda nyanser med glossy finish som går i klassisk vit, rosa, blått, grönt och aprikos. Kulörerna harmonierar även väl med varandra och är lätta att matcha till bröllopssäsongens alla festblåsor.

Atelier Rouge Say I do Collection består av fem nagellack; Tie The Knot, Bridesmaids, Something Blue, Maid of Honor och Meet The Parents.

Kollektionen lanseras vecka 6 och säljs exklusivt på KICKS, online och i butik.

Pris: 79 SEK för ett nagellack innehållande 8 ml.

Atelier Rouge’s unika nagelgarderob

Atelier Rouge erbjuder en unik nagelgarderob för att komplettera din outfit. 

I sortimentet hittar du stilrena och kreativa nagellack både i de trendigaste nyanserna för säsongen, must-haves och klassikerna. Nagellacken är 100% veganska och innehåller minst 80% naturligt innehåll. I sortimentet ingår även nagelvård och verktyg.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.