Nyhet från M Picaut: “Dynamisk duo med aloe vera och svensk havre”

Använd tillsammans eller var för sig. De nya Hydra-krämerna med svalkande aloe vera och lugnande havreolja från skånska gårdar återfuktar och stärker din hy.
– Det här är två riktiga superhjältar för sommarhuden, säger Mette Picaut, grundare och vd på M Picaut Swedish Skincare. 
 
Hydra Pure Ultra Light Cream och Hydra Barrier Rich Cream från M Picaut Swedish Skincare innehåller svensk havreolja samt aloe vera.
En lättare kräm som lugnar, reparerar och återfuktar, och en rikare version som ger huden spänst och bygger upp skyddsbarriären. Hydra Pure Ultra Light Cream och Hydra Barrier Rich Cream är två “syster”-krämer som kompletterar varandra och ger huden fukt och lugn. 
 
– Den här underbara duon kan användas tillsammans, som en dagkräm och en nattkräm, eller var för sig. Det är två härliga återställare som lugnar, läker och ger mycket fukt. Perfekt för torr och stressad hud, inte minst inför sommarsäsongen, säger Mette Picaut, grundare och vd på M Picaut Swedish Skincare.
Aloe vera och svenskodlad havre är huvudingredienser i båda hudvårdsprodukterna. Aloe vera ger en svalkande och återfuktande känsla samt dämpar irritation och solskadad hy. Den näringsrika havreoljan lugnar och läker.
 
– Havreolja är som bomull för huden! säger Mette Picaut som länge drömt om att få använda havre i sina hudvårdsprodukter. 
 
– Vår svenskodlade havreolja är rik på lipider och essentiella fettsyror, vilket gör att den både tillför fukt och återställer hudens naturliga fuktbalans. Dessutom innehåller den antioxidanter, vitamin B och E och mineraler som magnesium, järn och zink. Det är guld för alla som vill dämpa och förebygga rodnad och irritation i huden.
De båda nyheterna från den prisbelönta svenska hudvårdsserien kompletterar varandra. Hydra Pure Ultra Light Cream är perfekt för yngre hud och dig som vill ha en lättare och lugnande dagkräm under sommarsäsongen. För dig som har mogen hy, eller vill ha en kompletterande nattkräm, innehåller den rikare varianten Hydra Barrier Rich Cream även ceramider som hjälper till att stärka hudens barriär och låsa in fukt på ett effektivt sätt. 
 
– Hydra Pure Ultra Light Cream är en ultralätt kräm som passar fint på sommaren när vädret är varmt, eller till en ung hy hela året om. Den är härligt fuktgivande och dämpar hudrodnad. Hydra Barrier Rich Cream är en multifunktionell kräm som passar alla, såväl ung som äldre. För den mer mogna huden fungerar den fint som en dagkräm under årets varmare årstider, och hjälper till att ge huden en naturlig lyster och smidighet, säger Mette Picaut. 
 
Att de båda Hydra-krämerna lanseras just inför sommarsäsongen är ingen slump. 
– Tack vare att de innehåller så mycket svalkande aloe vera blir de lite som en skön “after sun” för ansiktet. De fungerar också perfekt för stressad eller känslig hy och dämpar svullnad och irritation, till exempel efter en dag i solen. 
 
De båda Hydra-krämerna ligger dessutom i en något lägre prisklass än M Picauts övriga sortiment.
– Vår hudvårdsserie ska ha något för alla kunder, oavsett plånbok, säger Mette. Det här är vår present till alla som söker passionerad hudvård till ett förmånligt pris. Jag hoppas att våra Hydra-krämer ska kännas som en kram för huden och ge allt den behöver i form av lugn, fukt och fett! Naturligtvis är de lika härliga att använda hela året om!
 
Hydra Pure Ultra Light Cream 
 • Lugnar och reparerar. 
 • Håller huden smidig och återfuktad. 
 • Minskar rodnad och irritation.
 • Perfekt som make up-underlag.
Ingredienser: 
 • Havreolja har lugnande egenskaper, binder fukt och bildar en skyddande barriär på hudens yta.
 • Aloe vera återfuktar på djupet, ger svalka efter solen och hjälper mot eksem och andra hudproblem.
 • Squalane från oliver ger hyn en silkeslen finish. 
 • Hyaluronsyra hjälper huden att bevara sin fuktnivå.
Hydra Barrier Rich Cream
 • Håller huden smidig och återfuktad. 
 • Minskar rodnad och irritation.
 • Lugnar och minskar känslighet.
 • Skyddar och bevarar fukt.
 • Stärker och reparerar hudens naturliga barriär.
Ingredienser: 
 • Havreolja har lugnande egenskaper, binder fukt och bildar en skyddande barriär på hudens yta.
 • Aloe vera återfuktar på djupet, ger svalka efter solen och hjälper mot eksem och andra hudproblem.
 • Squalane från oliver ger hyn en silkeslen finish. 
 • Hyaluronsyra hjälper huden att bevara sin fuktnivå.
 • Ceramider stärker hudens barriär och låser in fukt.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.