GAAM x BHBD lanserar innovativa skönhetsprodukter – Capsuled Beauty och Beauty in a Can

GAAM och BHBD har slagit sig samman för att erbjuda en helhetslösning för hår- och hudvård med sina nya produkter, Capsuled Beauty och Beauty in a Can. Dessa innovativa produkter innehåller en unik blandning av hyaluronsyra, biotin, kollagen och kisel, vilka alla bidrar till både inre välmående och yttre skönhet.
 
“Många frisörer får dagligen frågor från sina kunder om hur man kan få längre och fylligare hår. Kunder som använder BHBD har ofta problem med tunt och kort hår samt andra hårrelaterade bekymmer. Det var här projektet fick sin början; varför stanna vid håret när du samtidigt kan uppnå friskare hud?” säger Louise Sköld, grundare av BHBD. 
Samarbetet mellan GAAM och BHBD föddes ur denna vision.
 
“Tillsammans med GAAM, som enligt mig och många andra är ett av de mer framstående foodtech-varumärkena i Sverige, har vi skapat produkterna Capsuled Beauty och Beauty in a Can, tillverkade i Sverige. Dessa innehåller populära skönhetsingredienser som hyaluronsyra, biotin, kollagen och kisel, vilka alla bidrar till både inre välmående och yttre skönhet. Genom praktiska kapslar och en god energidryck ger vi våra kunder verktygen de behöver för att vårda sig inifrån och ut,” tillägger Sköld.
 
“Mer än bara ännu ett skönhetstillskott på marknaden”
Capsuled Beauty och Beauty in a Can förväntas ge ringar på vattnet när det kommer till framtida samarbeten och innovativa produkter. Samarbetet med BHBD och GAAM har resulterat i produkter som skiljer sig från andra skönhetstillskott på marknaden.
“Med BHBDs expertis inom skönhet och vår passion för att utveckla framtidens tillskott inom hälsa, välbefinnande och nyttigare livsmedelsalternativ har vi kunnat införliva fantastiska ingredienser i våra nya produkter. Dessa är mer än bara ytterligare tillskott på marknaden; de representerar en holistisk lösning för hud, hår och naglar som vi stolt har utvecklat med BHBD,” säger Mårten Åkeson, grundare av GAAM.
Om BHBD
BHBD är ett dedikerat hårföretag med ett kompetent team av hårexperter med en vision om skönhet med syfte. BHBD tror på kraften i varje hårstrå och strävar efter att öka självförtroendet hos sina kunder, både inifrån och ut. Sedan BHBDs lansering 202 har de varit pionjärer inom hårbranschen och erbjuder stolt produkter och tjänster som främjar både skönhet och miljöhänsyn.
Uppleva förändringen idag!

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.