SWING by Golfbaren välkomnar våren med ny meny

I vårt snabba och upptagna samhälle kan det ibland kännas som att tiden går förbi allt för snabbt. Vi har så mycket att göra och så mycket att tänka på att vi ibland glömmer bort hur viktigt det är att ta sig tid för de viktiga sakerna i livet. Att gå ut och äta på restaurang med vänner eller familj är en av dessa viktiga sakerna.

Att äta tillsammans är en social aktivitet som har varit en del av människans historia i århundraden. När människor delar en måltid tillsammans, skapas det en känsla av gemenskap och samhörighet som inte kan uppnås på annat sätt. Att äta tillsammans ger oss möjlighet att umgås med våra nära och kära, att skapa minnen och att bygga nya relationer.

Att gå ut och äta på restaurang kan också vara ett tillfälle att prova på nya maträtter och uppleva nya kulturer. Eftersom många restauranger idag serverar mat från hela världen kan det vara som att ta en kulinarisk resa runt om i världen, utan att faktiskt behöva lämna sitt eget land.

Det finns också hälsofördelar med att gå ut och äta på restaurang. Att äta i sociala situationer kan minska stressen och bidra till bättre mental hälsa. Dessutom kan en måltid på en restaurang vara hälsosammare än en snabbmatsmåltid som vi ofta äter när vi är på språng.

Att gå ut och äta på restaurang är också ett sätt att stödja lokala företag och uppmuntra till en levande stadskärna. Restauranger är viktiga arbetsgivare och genom att besöka dem hjälper vi till att hålla våra samhällen livliga och välmående.

Xperhotelsandtable pratade med Nathalie på SWING by Golfbaren  och när vi frågade vad som fanns på menyn sa hon

 – Ni får inte missa att vi har ett 3-rätters erbjudande för 495 kr. Välj fritt förrätt, varmrätt och dessert. Vi har även flera nya PIZZOR och GOURMET FRIES på BACK ALLEY MENYN som vi tror att ni kommer att älska!

Så vi på Xperhotelsandtable känner att med en sådan presentation så beger vi oss direkt mot Surbrunnsgatan 46 i Stockholm för detta vill vi inte missa!

– BURRATINA med grillad sparris
– SMÖRREBRÖD med pankofriterad matjesill 
– OXCARPACCIO med parmesan, ruccola och grissini
– SOFFRITTO serveras med primörer, hemlagad färskost och friterad panisse
– FISH CAKE med skaldjur i tomatsås, grillad rödräka
– BUTTER MILK FRITERAD KYCKLING med Caesarsallad, primörer och färskpotatis
– VECKANS STYCKDETALJ med portvinssås, tomatsallad, tryffelmajonnäs och fries
– PISTAGE SEMIFREDDO med bourbon glaze, maränger och bär
– RABARBERBAKELSE med jordgubb- och vit choklad

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.