Mister York öppnar i Helsingborg City – enhet nummer två i staden

Mister York gjorde 2023 ett rekordår i sin expansion som minst sagt var storslagen. Under förra året så öppnade kedjan 12 st enheter och dubblade därmed omfattningen av sin verksamhet. En ambitiös etableringsplan men som trots detta genomfördes enligt plan och med stor populäritet på de nya orterna. Nu är det dags igen för en ny fas i expansionen. Etableringen i Helsingborg City blir kedjans 20:e i ordningen. 

Etableringen i Helsingborg kommer att ske genom förvärv och omprofilering av en befintlig lokal på Kullagatan som ligger lokaliserad i Helsingborgs stadskärna. Öppningen äger rum den 1 december i år och man räknar med att man kommer rekrytera runt totalt 30-40 st nya medarbetare inför öppningen. 

“Vi är otroligt taggade på att öppna vår andra enhet i Helsingborg. Den befintliga etableringen i Stattena är en av våra mest besökta enheter hittills och vi är omåttligt populära där bland våra gäster. Den här gången blir det en en stadsetablering som kommer att vara ett grymt komplement till den existerande enheten vid infartsleden ute vid Stattena och vi ser fram emot att framöver öppna fler enheter i eller runt om Helsingborg då efterfrågan idag från kunderna är extramt stor. Vidare så kommer vi att etablera fler enheter runt om i Sverige under 2025” säger Gustav Haglund, medgrundare och VD på Mister York. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.