Martin & Servera breddar tjänsteutbudet: Blomsterlandet ny samarbetspartner på snittblommor och krukväxter

Martin & Servera blir första rikstäckande samarbetspartner när Blomsterlandet växer på B2B. Blomsterlandets erbjudande kombinerar hög tillgänglighet och ett brett sortiment av certifierade blommor och växter. Restaurangkunderna får tillgång till ett färdigförhandlat avtal, med en mycket förmånlig rabatt, där Blomsterlandet tar fram skräddarsydda offerter till kunden utifrån deras behov.

– När vi pratar med kunder om hur Martin & Servera skulle kunna bli ännu mer intressanta för restaurangmarknaden så nämner de ofta just blommor och växter som ett möjligt område. Därför är vi glada att kunna presentera Blomsterlandet som ny samarbetspartner, säger Johan Granlund, Chef Restaurangtjänster.

Blomsterlandet är ett svenskt företag med ett brett sortiment av snittblommor, växter och tillbehör. De kan förse restauranger med fräscha växter och blommor – till entrén, för uteserveringen och för matsalen. När avtalet tecknas via Martin & Serveras marknadsplats för tjänster får kunden en rabatt på marknadspriserna med 20 procent.

– Genom samarbetet med Martin & Servera når vi ut brett till en för oss ny och intressant marknad. Hållbarhetsfrågorna är viktiga för oss – därför är de blommor och växter vi säljer certifierade. Det hänger bra ihop med Martin & Serveras tankar kring hållbart sortiment, säger Andreas Karlsson, inköpschef Blomsterlandet.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.