Investera i en bra bar, nu och för framtiden!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Snart stundar uteserveringar och härliga drinkar i solen blir vardag. Men lika snabbt kommer du behöva flytta in din verksamhet men fortfarande ha minnen från sommaren med dig och gärna lika sköna och goda drinkar. 

Vi på Xperhotelsandtable har hitta ett företag som drivs av Mikael, företaget heter Raise The Bar. Ett företag som specialiserat sig på att bygga barer och designa perfektion för en bartender. 

Så för dig som står redo att ta nästa steg, att bygga din drömbar kanske redan nu i sommar eller till hösten, ta gärna en titt på Raisethebar.se och låt dig inspireras av kostnadseffektiva lösningar med snygg och bra funktion i dessa skräddarsydda barlösningar.

Xperhotelsandtable kommer under hösten 2022 att följa företaget och Mikael kommer gästa Xper-TV så håll utkik hos oss för mer information om företag Raise The Bar och dess möjligheter till ökad intäkter för din restaurang och bar

 

” Vi designar, tillverkar och installerar ergonomiska och kompletta barer. Från en designad frontpanel med matchande bar topp till en välplanerad arbetsstation.

Din vision blir vårt uppdrag att utföra så ge er personal dom rätta förutsättningar och låt oss höja er nivå. ”

Mikael Bandick Founder & Ceo – Raise The Bar

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.