Grand Hôtel dukar upp det klassiska och välkomponerade smörgåsbordet

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Grand Hôtels smörgåsbord är äntligen uppdukat på Verandan igen. Här får gästerna avnjuta säsongsbetonade primörer, lättare rätter samt söta desserter.

För 100 år sedan byggdes de första sommarverandorna på Grand Hôtel. Sedan dess har Verandan varit en självklar mötesplats för såväl stockholmare som besökande turister. Just här serveras det populära smörgåsbordet som erbjuder det som bör finnas med, flertalet sorters lax och sill, lättare sallader, köttbullar, gubbröra, dillkokt potatis och en mängd andra somriga läckerheter. En kulinarisk laguppställning som med fördel avnjuts med Grand Hôtels egen snaps, 1874 Grand Aquavit, som är kryddad med kummin, anis och fänkål.

– Vi är glada över att återigen få bjuda in till vårt klassiska och välsmakande smörgåsbord som är mycket uppskattat av våra gäster. Med det stora men välkomponerade utbudet så erbjuds våra gäster en härlig och minnesvärd måltid på Verandan, säger Karl Persson, Food & Beverage Manager Grand Hôtel.

Smörgåsbordet erbjuds på Grand Hôtels Veranda under hela sommaren till och med november. Under sommarmånaderna utökas sittningarna. Smörgåsbordet serveras under både lunch -och middagstid.

Öppettider:
Juni – augusti:

Vardagar: 12.00-15.00 & 18.00–22.00
Helger: 12.30–16.00 & 18.00–22.00

September – november:
Torsdagar-fredagar: 18.00–22.00
Helger: 12.30–16.00 & 18.00–22.00

Avvikelser vid temaveckor.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.