Electrolux Professional ny ramavtalsleverantör av storköksutrustning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Electrolux Professional har tecknat ett nytt ramavtal med Adda Inköpscentral (tidigare SKL Kommentus) för storköksutrustning. Det nya avtalet, som är rikstäckande, ger Sveriges kommuner och regioner möjlighet att avropa storköksutrustning från Electrolux Professional inom sex olika delområden: Diskmaskin, kyla, värme och tillagning, värme kokgrytor, beredningsmaskiner, inredning och serveringsutrustning. 

Robin Bosma, Head of Sales Foodservice Sverige, berättar:

“Vi är oerhört glada och stolta över den här tilldelningen. Att Adda på nytt ger oss fötroendet att leverera våra storkökslösningar på rikstäckande nivå är dessutom ett kvitto på vår kvalité och ledande position som leverantör och helhetspartner av hållbar och effektiv storköksutrustning. Med det nya ramavtalet på plats har vi möjlighet att nå ut över hela landet och hjälpa fler kommuner och regioner att bygga och serva högkvalitativa storkök”.

Ramavtalet träder i kraft den 27 juni och löper under fyra år. Avtalsansvarig är Anders Norell, Key Account Manager Foodservice Sverige.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.