Bordsspel på restaurang för en lugnare middag där barnen är med!

Xperhotelsandtable har fått uppögonen för företaget Svenskt Memo som bland annat har bordsspel som hotell, restauranger och andra besöksverksamheter kan dra stor fördel av. Även en uppskattade produkt för familjer som besöker restaurangen med barnen.

Swedish Design Memo är ett aktuellt designspel som Svenska Memo har tagit fram som en hyllning till svensk formgivning, med motiv av några av våra klassiker och även helt ny design. Memospelet har utvecklats med ett quiz och ett spännande uppslagsverk, där både små och stora kan testa sitt minne och sina designkunskaper. 

Designspelet Swedish Design Memo är producerat i samarbete med Svensk Form och svenska pappersbruk, allt material är certifierat med Eco- och svanen märkning. Spelet kommer i två versioner, folded en ask likt en kub med många överraskningar och fold it yourself, samma spel och ask, men nu som byggsats där mottagaren får resa askens delar efter en guide. Själva förpackningen till byggsatsen utgörs av en vit mapp med omslag, enkel att stapla och smidig att ta med. Den varierande spelformen har utvecklats av Svenska Memo och består av helt nya spelmoment. Med Memo, Memo/Quiz och en fyllig bok som beskriver motiven och den svenska designhistorien är spelet kul och lite utmanande och passar alla åldrar. Swedish Design Memo är producerat som ett coffetable game spännande och intressant att ta del av och underhållande att spela med. Själva ämnet design är populärt och väcker ofta många minnen. Vissa saker går aldrig ur tiden och en del motiv i spelet kan vara betydligt äldre än vad man tror. Vi har skapat spelet som en hyllning till svensk formgivning och motiven är allt från textil, till möbler, grafisk formgivning, konsthantverk, glas, keramik och metall. Alla texter i spelet är på svenska och engelska. Med sina 96 spelbrickor är Swedish Design Memo ett stort spel och med några få utvalda par kan även de allra minsta spela.

Svenska Memo har tilldelats ett antal nomineringar för sin formgivning, idé och konstruktion när det gäller förpackning och innehåll till Swedish Design Memo. Just nu är spelet nominerat till Packnorth Award, 2022, en tävling inom nordens förpackningsindustri som avgörs i oktober månad.

Svenska Memo producerar sen ett antal år tillbaka, kunskapsspel och utställningsprojekt med inriktning på konst, design och kultur. Många projekt har producerats i samarbete med speciella event och händelser som exempelvis Stockholm Kulturhuvudstad-98, Millenniumskiftet 1900/2000, Nationalmuseums permanenta designutställning med svensk och internationell design, Nobelstiftelsen, Nobel Media, Ájtte Svenskt Fjäll och Samemuseum och Jokkmokks vintermarknad, Skansen, Rosendals Trädgård och Chokladfabriken, det är några av de namn och platser där Svenska Memo har skapat ett antal projekt och produkter för. Svenska Memo har även samarbetet inom konstutställningar, utför frilansuppdrag för media och film samt speciella foto uppdrag. 

Klicka på pilen nedan på bilden för att spela upp WEBB-TV

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.