Bonnie’s, Bank Hotels restaurang, har valt en ny kulinarisk riktning och presenterar stolt sin uppdaterade middagsmeny. Den nya menyn har sin grund i det franska köket, med internationella influenser och moderna smakupplevelser. Franska bistroklassiker möter här lokala råvaror med säsongens bästa smaker och får en modern tvist med internationell känsla.
“Vår nya middagsmeny är en internationell tolkning av de bästa från det franska köket. Menyn ska tilltala och vi vill att alla ska hitta något de tycker om,” säger Hampus Högström, Food & Beverage Manager på Bank Hotel.
Bland förrätterna finns delikatesser som Créme Ninon med ärtor, grädde, champagne och löjrom samt ankleverterrine med grillat bröd, kvittenmarmelad och cornichoner. Varmrätterna bjuder på Moules Frites, gäddqueneller med hummerbisque och räkor, ankbröst med apelsin och rosmarin, samt klassisk oxtartar. På dessertmenyn finns bland annat madeleinekaka med amaretto, kaffeglass och rostad pistage, Bank Royal med blodapelsinsorbet och champagne, samt en len chokladmousse.
Vinlistan är genomtänkt med både djup och bredd, och inkluderar utvalda viner från både nya och gamla världens regioner, med särskilt fokus på de mest klassiska områdena.
Bonnie’s ligger i den historiska bankhallen på Bank Hotel, som en gång var bankhall för flera storbanker, däribland Svenska Handelsbanken, Diskontobank och Wermlands Enskilda Bank. Därefter användes byggnaden som utställningshall för Orrefors och som bibliotek. I de vackra lokalerna kan spår fortfarande ses av tidigare besökare som har satt sin prägel på platsen.
Restaurang Bonnie’s fungerar som gästens andra vardagsrum, oavsett om det är vardag, fest eller firande. Ett besök på Bonnie’s erbjuder en elegant och inbjudande atmosfär där frukost, brunch, lunch och middag serveras dagligen. Restaurangen bjuder in sina gäster till en kulinarisk upplevelse under alla timmar på dagen.