Arvid Nordquist lanserar en ny produkt för den professionella marknaden – Instant Sticks!

Instant Sticks – så lyder namnet på den nya produkten som Arvid Nordquist lanserar på den professionella marknaden. Portionspåse á 2 gram, certifierad med KRAV, Fairtrade och EU-ekologisk, 500 st per kartong.

Den nya produkten, Instant Sticks, är ett frystorkat kaffe med en kraftfull smak. Kaffet har balanserade nötiga toner och behaglig eftersmak. Instant är extra mörkrostat och då förpackningen är en portionspåse kan du göra en rund kopp kaffe med fyllig smak på ett snabbt och enkelt sätt, perfekt som ett komplement till bryggkaffe och espresso.

– Äntligen breddar vi portföljen med en portionsförpackning för varje tillfälle. Det ska bli kul att se hur den här produkten tar plats och den är perfekt för att exempelvis servera på hotellrum eller konferensanläggningar, säger Ina Bråsäter Nordic Channel Marketing Manager OOH på Arvid Nordquist Kafferosteri.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.