Aqua Nobels övergripande vision är att bidra till att säkerställa
global tillgång till rent välsmakande vatten.

Vi på Xperhotelsandtable har blivit uppmärksammade på Aqua Nobels serie av vatten. En serie av olika vatten som vi upplever som tilltalande och spännande.

Hoppas du också finner intresse i att följa vår fortsatta resa att följa Aqua Nobel och deras resa in i HoReCa-branschen. 


Aqua Nobels vatten hämtas ur en naturlig källa, som ligger på 105 meters djup under södra Sveriges vackra slätter. Under nästan 100 år färdas vattnet från ytan, genom sandsten, morän, skiffer och gnejs innan det slutligen når källan. Denna långsamma och helt naturliga process tillför vattnet värdefulla mineraler och näringsämnen samt ger det ett pH-värde på 8,2.

 – Vi är övertygade om att alkaliskt vatten som hämtas direkt ur källan i marken är det mest hälsosamma vattnet. Målet fram till 2025 är att förpacka vårt vatten i kartong som är gjord av 100% förnybart material. Sedan 2019 har vi gått från 67% till 76% och vi kommer inte att ge oss förrän vi nått 100% säger försäljningschef Martin Björk 

Aqua Nobels övergripande vision är att bidra till att säkerställa global tillgång till rent välsmakande vatten. Av den anledningen går vi både på export med vårt eget vatten, men avser också stötta organisationer och forskningsprojekt som arbetar för att hjälpa de miljontals människor som idag står utan rent dricksvatten förklarar Martin.

Detta arbete ligger helt i linje med Agenda 2030 och de 17 globala mål som FN satt upp. Vårt bidrag riktar sig uteslutande till mål nr 6 – Rent vatten och sanitet för alla.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.