Sakura – smak av körsbärsblom

Lindt välkomnar våren med en helt ny LINDOR-pralin med smak av körsbärsblom, inspirerad av den japanska sakura-säsongen
 
LINDOR Sakura är en oemotståndligt krämig pralin. Ett skal av finaste vit choklad med kombinerat med små jordgubbsbitar omsluter en pastellrosa fyllning med smak av körsbärsblom och körsbär.
Den innovativa pralinen har tidigare varit exklusiv för den japanska marknaden men lanseras äntligen i Norden i samband med vårens körbärsblomning.
 
– Nya LINDOR Sakura är som en berg- och dalbana av smaker. Pralinen bjuder på en upplevelse av blommiga aromer till syrliga och söta frukttoner – allt kombinerad med len choklad. Smakresan avslutas med en frisk och fräsch eftersmak, säger Sandra Markovic, Nordic Brand Manager för LINDOR.
LINDOR Sakura finns tillgänglig för försäljning exklusivt i Lindts egna butiker och webbshop i Sverige från 23 april 2024.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.