Årets SommarGlassbåt från SIA Glass med smak av trädgårdsfest

Alla goda ting är tre: limiterad Glassbåt, 2024 års Glassbåtskollektion och trädgårdsfest med lite extra strössel i form av dansbandsprinsen Lucianoz. När SIA Glass släpper årets SommarGlassbåt med smak av rabarber och kardemumma doppad i kola kommer inspirationen från svensk somrig trädgårdsfest. SIA Glass passar även på att släppa årets klädkollektion med Glassbåtstema – och en unik möjlighet att vinna en trädgårdsfest där dansbandssångaren Lucianoz står för underhållningen.
 
SIA Glass lansering av SommarGlassbåten i limiterad upplaga är numera ett säkert vårtecken och startskottet för glassäsongen. De två tidigare succéårens SommarGlassbåtar följs i år upp med smaken Rabarber & Kardemumma doppad i kola. Smakmässigt handlar det om frisk och syrlig rabarber som möter kardemummans söta kryddighet inbäddad i krämig gräddglass och med överdrag av len kola. 
 
– Förra året slog vi nytt rekord i antal sålda Glassbåtar – över 21 miljoner. Glassbåten har blivit en svensk klassiker. Vi tror också att vårt sätt att varsamt förnya Glassbåten har varit lyckosamt. Det är vår signaturprodukt som vi gjort sedan 1960-talet, och vi har låtit den utvecklas med noggrannhet i val av smak, utseende och råvaror, säger Dan Bengtsson, Marknadschef på SIA Glass
 
Årets SommarGlassbåt lanseras vecka 17 – så länge den limiterade upplagan räcker.
SIA Glass släpper också för tredje året i rad en efterlängtad Glassbåtskollektion med Glassbåten som hjälte. Årets nyheter är en tjocktröja och en scarf, och flera klassiker från föregående års kollektioner gör comeback, bland annat tofflorna, badrocken och kepsen.
 
Till sommarens Glassbåtskollektion tillkommer även en tävling med en unik trädgårdsfest i potten! Festen hålls i vinnarens trädgård där Sveriges nya dansbandsprins Lucianoz kommer och sjunger och SIA Glass bjuder på glass i stora lass.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.