Oemotståndliga nyhet från LINDOR

Välkomna sommaren tillsammans med denna oemotståndliga nyhet från LINDOR. Uppfriskande, syrlig fyllning med smak av hallon och grädde omsluten av den finaste mjölkchoklad.

Denna innovation är resultatet av noggrant utvalda ingredienser och expertis från Lindts chokladmästare. Med sin silkeslena konsistens smälter pralinen i munnen och lämnar en eftersmak av solvarma hallon. LINDOR Raspberry & Cream passar lika bra till picknickkorgen, att ge bort som en fin sommarpresent eller att unna sig själv under sommarens lata dagar.

Nyheten LINDOR Raspberry & Cream erbjuder en smakexplosion av syrlig hallon & finaste mjölkchoklad som för tankarna till en varm sommardag. Detta är en personlig favorit som jag verkligen rekommenderar alla att prova, du kommer inte att bli besviken! säger Sandra Markovic, Nordic Brand Manager för LINDOR.

Inspirerad av ett hemligt recept har Lindts chokladmästare skapat ett mästerverk i choklad – LINDOR. Denna perfekt runda chokladpralin med tunt skal av finaste mjölkchoklad från Lindt innesluter en oemotståndligt krämig fyllning.

LINDOR Raspberry & Cream Påse 137 g finns till försäljning i dagligvaruhandeln runt om i hela landet och i Lindts egna butiker från vecka 20 2024.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.