Valio fortsätter sin tillväxtresa med ny CFO

Magnus har en gedigen kompetens och erfarenhet inom finans och ledarskap och kommer närmast från Hemköp där han haft en roll som
Head of Analysis and Business Control.

I rollen som CFO för Valio Sverige kommer Magnus vara en nyckelperson för att fortsatt driva Valio mot lönsam och hållbar tillväxt. Med sin utmärkta förståelse av dagligvaruhandeln och spetskompetens inom business controlling och datadriven analys, är han perfekt för CFO-rollen.

– Valio har haft en fin tillväxt, samtidigt som vi stärkt vårt hållbarhetsarbete och vårt medarbetarengagemang de senaste åren. Med Magnus erfarenhet och kompetens kommer vi att kunna ta nästa steg i vårt arbete att växa både lönsamt och hållbart samt stärka vår position på marknaden, säger Robert Auselius, VD Valio Sverige AB

– Jag ser verkligen fram emot att få börja på Valio. Det är ett företag med starka och goda värderingar som jag delar. Jag hoppas dessutom att jag med min kompetens och erfarenhet kan bidra till Valios fortsatta tillväxtresa, säger Magnus Palm.

Utöver sin kompetens inom finans så är Magnus en uppskattad ledare och kommer att ingå i Valio Sveriges ledningsgrupp med start den 15 maj 2023.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.