TUI rekryterar från SAS: Ska utveckla omtyckta hotellkonceptet

Linnea Malmberg är ny senior produktansvarig på resebolaget TUI och ska bland annat ansvara för det nordiska hotellkonceptet Blue Star. Senast kommer Linnea från SAS där hon var ansvarig för konceptutveckling och försäljning.

Linnea Malmberg kommer från rollen som ansvarig för konceptutveckling och försäljning på SAS och är ny senior produktansvarig på TUI. Hon har tidigare även haft liknande roller på Philips och ICA. På TUI ska hon ansvara för destinationerna Grekland, Kap Verde, Marocko, Albanien, Bulgarien och Egypten, samt för att utveckla TUI:s populära nordiska hotellkoncept Blue Star vidare.

Jag är väldigt glad över att välkomna Linnea in i teamet. Tillsammans med sin stora erfarenhet av konceptutveckling och försäljning, samt sitt kundfokus kommer hon att vara en viktig del i vårt arbete med att utveckla våra omtyckta koncept.
Säger Jan Knutola, produktchef på TUI.

Blue Star är noga utvalda hotell som är anpassade för att passa nordiska gäster. Varje hotell har sin unika charm och genuina prägel, men oavsett vilket hotell man väljer möts man alltid av Blue Stars kännetecken: härliga poolområden, skandinaviska guider, personlig service och ett stort fokus på det lokala och hållbara. Linneas ambition är att öka Blue Stars kundnöjdhet ytterligare genom att hitta bredden i sortimentet och ta fram enkla och tydliga produkter som matchar kundernas behov.

Jag ser fram emot att vidare utveckla TUI:s produkter och koncept utifrån vad våra kunder har för behov idag och i framtiden. Säger Linnea Malmberg, senior produktansvarig på TUI.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.