Knut Album ny kunddirektör hos Atria Sweden

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Aria Sweden har rekryterat Knut Album som Customer Director för Retail & Export. Knut har en lång och gedigen erfarenhet från dagligvaruhandeln med flera befattningar inom olika kategorier, bland annat från Procter & Gamble. Närmast kommer Knut från Conaxess Trade Sweden och rollen som Sales Director.

– Det känns jättebra att komma in i ett bolag som har en så trygg och solid grund men samtidigt går igenom en förändringsresa som jag nu får vara en del av. Jag ser fram emot att tillsammans med mitt team skapa positiva resultat med en tydlig strategi och initiativ som syns och känns hela vägen från produktion till kund.

Ett viktigt mål i Atrias strategi är att vara kundernas föredragna partner. För att ytterligare förstärka försäljningsarbetet i Sverige går Atria från två kundteam till ett sammansvetsat team som Knut Album nu leder.

– Med det blir vi mer synkade och kan skapa en struktur som ökar effektiviteten och ger större utrymme för kundfokus, säger Knut.

Knut tillträdde sin tjänst i april 2022 och rapporterar till Johan Karlström, Senior Vice President Retail & Export, Atria Sweden.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.