Sommarens stjärnor på Smådalarö Gård

Smådalarö Gård Hotell & Spas bejublade musikkoncept ”Live på Smådalarö Gård” presenterar nu sommarens artister. Årets upplaga är det nionde året för konceptet där publiken får en intim musikupplevelse i en storslagen skärgårdsmiljö. Sedan nyöppningen av hotellet sker spelningarna på terrassen med utsikt över vackra Hemviken.

Live på Smådalarö Gård är ett unikt koncept som bjuder på fantastisk livemusik kombinerat med gastronomiska upplevelser och övernattning i skärgårdens hjärta. Scenen gästas under sommaren av några av våra mest folkkära artister. Först ut är Nina Person och James Yorkstone, därefter Petra Marklund och Kaah.

– Det är alltid kul att få presentera årets artister. Både närboende, gäster och ”stammisar” uppskattar de här kvällarna som ofta blir till ett fint sommarminne. Som alltid kan vi utlova en härlig kväll där du kommer riktigt nära artisten och där mat, dryck och den vackra miljön med Hemviken som bakgrund skapar en unik totalupplevelse, säger Ulrika Bergström, hotelldirektör på Smådalarö Gård.

Mat- och musikkonceptet startades redan 2015 och många ur den svenska artisteliten har hunnit gästa hotellet genom åren. Sommaren 2024 bjuder på tre spelningar. Spelningarna sker i den mån vädret tillåter utomhus och erbjuds som ett paket med biljett, middag och övernattning eller som enskild konsertbiljett.

Vad? Live på Smådalarö Gård
När? 16 juli – Nina Persson & James Yorkston
31 juli – Petra Marklund
24 augusti – Kaah
Var? Smådalarö Gård Hotell & Spa

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.