Njutbart i toalettkön med BLANCHEstories på Restaurang ART

I början av juni öppnar Restaurang ART upp dörrarna till sina nya lokaler i Hagastaden. För att ge sina gäster en lustfylld upplevelse utöver det vanliga kommer de att tillsammans med BLANCHEstories se till att sprida lite extra njutning.
 
I förrummet till toaletterna där väntan på tur sker och händer tvättas kommer restauranggästerna att få lyssna till utdrag ur novellen Servera Mig – en het novell skriven av författaren Frida Windelhed. Med sensuella ord och härlig musik skriven av Christopher Pålerud i högtalaren, ser man möjligheten till att bjuda på läcker romantik i en annorlunda kontext.
 
”Vi är superglada att få vara med och höras nu när ART öppnar. Nu ser vi fram emot att få ge restauranggästerna lite extra njutning även i ett sammanhang som ofta upplevs som ganska trist – den vanligtvis oinspirerande toalettkön”, säger Lisa Leuhusen, medgrundare av BLANCHEstories.
 
Som inläsare hörs skådespelerskan Caroline Olofsson som inte bara har arbetat men ett flertal av BLANCHEstories noveller, utan som även är förlovad med restaurangägaren Roy Bråthen. På ART ser man fram emot att få ge restauranggästerna en extra upplevelse utöver det vanliga.
 
Det blir väldigt spännande att få presentera BLANCHEstories i högtalarna och jag är övertygad att gästerna kommer att uppskatta det lite oväntade inslaget. Jag brinner för konceptet ’sharing is caring’, som öppnar upp för det fina sociala samspelet och gemenskapen runt bordet. Att servera våra gäster inte bara god mat utan även lite romantik tror jag kommer att väcka nyfikenhet och skapa ytterligare samtal vid bordet”, säger Roy Bråthen, grundare och ägare Restaurang ART.
 
Utdrag ur Servera Mig kommer att höras på Restaurang ART från den 5 juni då restaurangen öppnar på Norra Stationsgatan 65.
BLANCHEstories är Skandinaviens första audioerotiska app som lanserades i februari 2021. Sedan starten har de släppt över 550 ljudnoveller och knutit till sig över 50 författare. BLANCHEstories riktar in sig på kvinnlig njutning och innehållet består av ett kurerat flöde av romantiska, erotiska och inkluderande ljudnoveller. www.blanchestories.com
Restaurang ART är redan idag en välkänd krog belägen på Döbelnsgatan i Stockholm, som nu flyttar till Norra Station och Hagastaden. Grundaren Roy Bråthen har hämtat inspiration från speakeasys, hemliga krogar, i New York och Berlin. Menyn består av sharing-rätter och erbjuder något för alla. Som namnet antyder är konsten ständigt närvarande på denna restaurang, och man samarbetar med Graffitisthlm och konstnärerna Carl Winblad och Lars Hjertstedt som verkar under namnet ’Kaos & Klive’.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.