Porsche Carrera Cup Scandinavia fortsätter sitt framgångsrika samarbete med Pontus Frithiof

Nu är det klart att Pontus Frithiof med team får fortsatt förtroende som officiell partner till Porsche Carrera Cup Scandinavia. Det ärofyllda uppdraget sträcker sig vidare under de kommande två åren och inkluderar ett årligt utökat uppdrag för hospitality-loungen. Pontus med team kommer att vara på plats under tävlingshelgerna och servera de tävlande teamen, personal och gäster vällagad frukost, lunch och middag.

Vi är mycket stolta över det fortsatta förtroendet. Att vi från och med i år har fått ett utökat uppdrag med att ordna allt från tältet och passerkort till service på plats är ett kvitto på att det vi gör gör vi bra. Vi ser fram emot de kommande tävlingshelgerna och att få leverera och servera mat och dryck till tävlingsteamen, personal och gäster, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group.

Porsche Race Lounge har under tävlingshelgerna blivit den självklara samlingsplatsen. Den stora restaurangen är det sociala navet mitt i depån där mästerskapens deltagare och gäster kan samlas och umgås mellan tävlingsracen. Den utökade delen av uppdraget, avtalat över ett år, för Pontus och teamet inkluderar allt från byggnatioen av tältet och inredning till passerkort för samtliga under tävlingsdagarna samt all branding i och på restaurangtältet.  

Vi är jätteglada över att vi även i år får ha Pontus som partner till Porsche Carrera Cup Scandinavia. Den förstklassiga nivån på maten och deras höga servicenivå bidrar onekligen till en fin helhetsupplevelse för våra kunder och team under tävlingshelgerna, säger Sanna Strömbäck, marknadschef, Porsche Sverige.

Porsche Carrera Cup Scandinavia är Skandinaviens ledande racingmästerskap. Säsongen 2023 är den 20:e upplagan på sex banor i Sverige, Norge och Frankrike. Pontus team kommer att ta hand om cirka 2 100 personer onsdag-lördag under tävlingshelgerna: Scandinavian Raceway i Anderstorp, 12-13 maj, Drivecenter Arena i Fällfors, 30 juni – 1 juli, Gelleråsen Arena i Karlskoga, 18-19 augusti samt Mantorp Park, 22-23 september.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.