Ekologiskt Guld till Vätternrundans deltagare

Carlsberg Alcohol Free är Sveriges populäraste alkoholfria öl. Med cykeln i sitt DNA har Carlsberg varit branschpartner till Vätternrundan sedan 2020 och på så sätt levererat ”medaljer”, i form av en ekologisk, alkoholfri Carlsberg till alla deltagare vid målgång. Nu förlängs samarbetet med ytterligare tre år.

Carlsberg har en lång historia av att samarbeta med både svensk och internationell idrott, och med sitt danska ursprung ligger cykling nära tillhands. Vätternrundan är ett av världens största motionslopp på cykel och engagerar årligen tiotusentals motionärer, såväl nationellt som internationellt. Samarbetet är mer relevant än någonsin då allt fler svenskar väljer alkoholfritt som en del av en hälsosam livsstil.

– Vi vill med vårt goda alkoholfria sortiment nå nya målgrupper och sammanhang. Vi är glada över att kunna låta fler upptäcka njutningen av en kall och törstsläckande målgång, säger Charlotte Karlstrand varumärkesansvarig för Carlsberg.

Carlsberg Alcohol Free innehåller naturligt både kolhydrater och protein som är nödvändiga för kroppens funktion, och bra för återhämtning efter att till exempel ha trampat pedaler och svettas på cykeln.

Påfyllningen av mat och dryck är en viktig del av upplevelsen och återhämtningen efter ett utmanande motionslopp. Många av våra deltagare beskriver den där kalla ölen vid målgången som den totala fulländningen, berättar Jessica Nilsson, sponsringsansvarig på Vätternrundan.

Förutom alkoholfri målgångsöl till alla cyklister kommer Carlsberg även bjuda in evenemangets gäster till en ”after bike”, med bästa läget precis intill målet och Vätterns vackra strand.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.