Nyår med din bästa goa vän….

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

STOCKHOLM, 24 november 2020: Det här året har varit fullt av överraskningar och inte riktigt det h(underbara) året vi förväntade oss. Då vi inte har umgåtts med våra nära och kära som vi är vana vid, har våra husdjur fått en allt större betydelse. En tapper vän som funnits där i vått och torrt har för många varit ovärderligt detta år. Så Hotels.com® anser att både du och din pälskling förtjänar en liten nyårsafton hemester – woof!

En nyligen genomförd studie utförd av Hotels.com1 visar att 39% av svenska husdjursägare vill ta med sig sina djur när de reser. En tredjedel (31%) av personerna medgav dock att de inte skulle resa med sitt husdjur eftersom det skulle begränsa vart de kunde åka eftersom de antar att det inte skulle finnas något lämpligt boende (38%). Därför kommer experterna på Hotels.com till undsättning med förslag på hotell där både husdjur och husdjursägare kan ringa in det nya året säkert – både utan allt meck med att flyga och det smällande ljudet från fyrverkerier. 

Internationella resor må vara i hundkojan i år, men det behöver inte stoppa dig från att avsluta 2020 med stilren hemester för dig och din #pälskling. Hotels.com årliga Loved by Guest Awards har sin egen husdjurskategori där kunder som reser med sina husdjur har rankat sina favorithotell runt om i Sverige. 

Emma Tagg, Senior Global Brand Communications Manager för Hotels.com Brand säger: ”Precis som allt annat i år kommer nyårsafton också att bli lite annorlunda. Så varför inte göra det bästa av situationen genom att fly undan vardagen med din fluffiga bästis och samtidigt skydda dem från högljudda fyrverkerier. Även om du kanske inte kan resa långt betyder inte det att du inte kan leva ditt bästa hotelliv och säga adjö till året som aldrig var, och hej 2021.”

Här är de fem bästa husdjursvänliga hotellen i Sverige

At Six Hotel, Stockholm 

 Hotels.com Loved by Guests rating: 9,4

Nyårsfirandet på At Six inkluderar utsökta matupplevelser i kombination med en fantastisk atmosfär och oväntade detaljer. Avnjut ett glas champagne och en fem-rätters meny i Dining Room innan du går upp till ditt rymliga rum. 

At Six Hotel är tillgängligt för bokning från 1990 SEK per rum och natt¥. För mer information eller för bokning, besök Hotels.com.

Downtown Camper by Scandic, Stockholm 

 Hotels.com Loved by Guests rating: 9,2

Mitt i Stockholm, där storstadens hjärta bultar som allra hårdast, ligger Downtown Camper – det perfekta stället för dig och din fyrbenta kompis att fira nyårsafton. Det här är ett inspirerande livsstilshotell med en atmosfär som främjar gemenskap, kreativitet och nyfikenhet. 

Downtown Camper by Scandic är tillgängligt för bokning från 1012 SEK per rum och natt¥. För mer information eller för bokning, besök Hotels.com.

Görvälns Slott, Järfälla 

 Hotels.com Loved by Guests rating: 9,2

Ge dig själv en riktig god avslutning på året och ett skönt uppvaknande 2021 i läcker boutiquemiljö med Mälaren som närmsta granne på Görvälns Slott. Kökschefen i Restaurang Galleriet, Andreas Askling har komponerat en fyrarättersmeny som får smaklökarna att slå volter. 

Görvälns Slott är tillgängligt för bokning från 1690 SEK per rum och natt¥. För mer information eller för bokning, besök Hotels.com.

Clarion Hotel Arlanda Airport, Arlanda 

 Hotels.com Loved by Guests rating: 9

Ta med dig hunden eller katten hit under nyår och slipp alla smällare och fyrverkerier! En garanterat skottfri kväll i extra tysta rum – ett nyårsfirande där hundratals pälsklingar samlas under samma tak. 

Clarion Hotel Arlanda Airport är tillgängligt för bokning från 1297 SEK per rum och natt¥. För mer information eller för bokning, besök Hotels.com.

The Winery Hotel, Solna 

 Hotels.com Loved by Guests rating: 9

Starta det nya året med stil på The Winery Hotel. Förutom övernattning i ett modernt rum inkluderar nyårspaketet en nyårsmiddag i Winery Kitchen med tillhörande vinpaket. Sedan kan alla party animals gå upp till takterrassen vid midnatt för att njuta av ett glas champagne och några festliga låtar. 

The Winery Hotel är tillgängligt för bokning från 1000 SEK per rum och natt¥. För mer information eller för bokning, besök Hotels.com.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.