Missa inte Sveriges vackraste omvägar på sommarens bilsemester

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Sommaren 2020 blir inte som andra somrar. I år firar vi semester på hemmaplan och håller avståndet till varandra. Extra många svenskar kommer befinna sig ute på vägarna. För att fler ska hitta till de lugna pärlorna längs de svenska vägarna har Circle K för fjärde året i rad samlat svenskarnas bästa semestertips och omvägar på hemsidan Sveriges Vackraste Omvägar.

För fjärde året i rad har Cicle K samlat tips på platser väl värda en avstickare från sommarens bilresor på hemsidan Sveriges Vackraste Omvägar. Där kan vem som helst tipsa om sina bästa smultronställen, fantastiska platser som är värda en omväg. Bland de tips som hittills kommit in finns allt från avskilda badplatser och vandringsleder, till barnvänliga platser med aktiviteter för sällskapets yngre medresenärer.

Alla tips är lätta att hitta till och finns utmarkerade på en karta med vägbeskrivningar. Allt för att göra det enkelt att leta efter omvägar längs den planerade färdrutten eller spontana resmål i närheten. Med Sveriges Vackraste Omvägar vill Circle K att fler ska upptäcka alla vackra platser runt om i Sverige och dela med sig av sina bästa tips. I sommar kommer dock många svenskars semester se lite annorlunda ut än andra år och när vi reser i sommar är det viktigt att vi tar gemensamt ansvar för att förhindra smittspridning.

– Med Sveriges Vackraste Omvägar vill vi göra det enkelt att hitta härliga platser och undangömda avstickare längs vägarna, och göra själva resan till en del av upplevelsen. Årets sommarsemester blir speciell. Den rådande situationen innebär att de allra flesta kommer att semestra i vårt fantastiska land, samtidigt som att det är viktigt att vi fortsätter att hålla avståndet, både längs vägarna och till våra medmänniskor, säger Maria Philipson, Kommunikationschef på Circle K Sverige.

Sveriges Vackraste Omvägar uppdateras kontinuerligt med nya tips. Vem som helst kan enkelt tipsa om sin bästa omväg via sajten.

Adressen till sajten är: https://www.sverigesvackraste.com/

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.