Miracle at Sturegatan 4.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu bidrar vi till extravagant julstämning och öppnar Miracle at Sturegatan 4.’, en pop-up bar med jultema. Vår fantastiska barduo Alex Skärlén och Ola Carlson, från Lucy’s Flower Shop, teamar upp tillsammans med Nico de Soto, en av skaparna av Miracle.

Miracle startade som en pop-up i New York för 8 år sedan, då Nico och hans partner Greg precis tagit över lokalen som senare skulle bli deras första bar, Mace, och inväntade renovering. Lokalen pyntades med kitschig juldekor, speciella glas och muggar i jultema togs fram och drinkar med julsmaker från världens alla hörn serverades. New York-borna älskade Miracle och succén var ett faktum, vilket inte minst bevisades genom att Nico hamnade i TV-rutan tillsammans med Martha Stewart i Late Night with Seth Myers.

I år kommer det finnas Miracle-barer på över 150 platser när succén nu även kommer till Stockholm och det alltså med Nico de Soto på plats. Nico är en världens mest hyllade och inflytelserika bartenders och har utöver Mace i NYC även Danico i sin hemstad Paris, vilka båda ses frekvent på listor över världens bästa barer.

“This is gonna be fun. After all these years doing Miracle in one of my favorite cities and home of Santa Claus makes totally sense. Expect madness. We’re here to transport you somewhere far from your worries.”

-Nico de Soto

”Vi är extremt peppade på det här, att få jobba med Nico igen, göra det i Stockholm, ge stockholmarna julbarernas julbar, Miracle – och det i en fantastisk lokal som Sturecompagniet, det blir jul även 2020, WOW!”

-Alex Skärlén & Ola Carlson

Miracle at Sturegatan 4. öppnar upp den 26:e november.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.