Christmas Wine & Dine at NOFO är tillbaka!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Den 17 november öppnar NOFO Wine bar återigen upp dörrarna till konceptet Christmas Wine & Dine at NOFO. Även i år kommer gästerna att bjudas på en global smakresa med nytolkade, klassiska julrätter från världens alla hörn.
– More is more för oss på NOFO och vi erbjuder därför ett annorlunda koncept där gästerna får uppleva unika smakkombinationer och en julstämning utöver det vanliga, säger Alexander Alkesten, Food & Beverage Manager, NOFO Hotel.

När NOFO Wine bar lanserade konceptet Christmas Wine & Dine at NOFO förra året var det med ett tydligt syfte: att sticka ut i mängden och erbjuda ett alternativ till de mer traditionella julborden. Med inspiration från jultomtens resa runt jorden ville NOFO bjuda gästerna på smakupplevelser från alla delar av världen. Utifrån gedigen research om vad man äter runt om i världen i juletid togs sedan nya recept fram, vilket resulterade i 16 nya maträtter. Årets Christmas Wine & Dine at NOFO följer samma koncept, men med en ny Head Chef vid rodret och nya länder att inspireras av. Patricio Paganoni tillträdde som ny kökschef i februari tidigare i år och har lång branscherfarenhet från många olika länder. I år lyfts smaker från bland annat Ryssland, Mexiko, USA, Jordanien, Israel och Italien – länder som köksteamet på ett eller annat sätt har en koppling till.
– Maten kommer att lagas med väldigt mycket kärlek. Alla i köket har bott eller verkat i dessa länder, så att få ta smakerna hit och anpassa dem efter svenska smaklökar känns väldigt roligt för oss. Vi utmanar verkligen de traditionella julborden och erbjuder något annat än sill och köttbullar. Christmas Wine & Dine at NOFO kommer att vara smakfullt, färgstarkt och gå helt i linje med NOFO:s övergripande koncept Södermalm i världen, säger Patricio Paganoni.

 

Julstämning med extra allt
Christmas Wine & Dine at NOFO passar alla som har en förkärlek till julen och erbjuds till både små och stora sällskap. Utöver de nya maträtterna kommer även julinspirerade drycker att serveras, bland annat drinken ”Santa’s Pick Me Up” och en egenbryggd glögg baserad på den peruanska drycken Chicha Morada som är gjord på lila majs. Konceptet förra året blev väl mottaget av gästerna och Alexander Alkesten ser med positiv spänning fram emot att återigen få öppna upp dörrarna till ett stämningsfullt julfirande på NOFO.
– Personligen älskar jag julen och allt som hör till, så det ska såklart bli väldigt roligt att få erbjuda ett liknande upplägg i år igen. Många är kanske lite trötta på de mer traditionsenliga julborden och längtar efter något annorlunda, då finns vi som ett spännande alternativ. Här kommer man att få en fantastisk julkänsla, unika smakupplevelser och ett modernare koncept som passar både företagskickoffen och after-worken med vännerna, avslutar Alexander Alkesten.

Christmas Wine & Dine erbjuds fr.o.m. 17 november till 23 december, och kan bokas via https://www.nofohotel.se/vinbar.aspx eller mejl: vinbar@nofo.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.