Lidls succé-sneakers är tillbaka – nu i en ny modell

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Hösten närmar sig med stormsteg och det är dags att sätta på sig strumpor och skor. Då finns inget som passar bättre än att förra årets succé, Lidl-sneakers, är tillbaka i ny form och skepnad men i samma snygga färger.

är Lidl förra året lanserade den första modellen av Lidl-sneakern blev det en omedelbar succé och butikshyllorna tömdes på några minuter.

– Lidl-sneakern är ett måste för den som vill ha något utöver det vanliga. Det här är definitivt sneakern som skiljer sig från mängden något vi såg förra året då de sålde slut på ett par timmar, säger Bella Goldman, Varumärkes-, CSR- och Kommunikationsdirektör på Lidl Sverige.

Lidl-sneakern går även i år i varumärkets ikoniska färger; gult, blått och rött och finns i storlekarna 37 – 46. Ett par kostar 199 kronor.

-Årets modell är lite mer robust än förra årets nättare sko, vilket gör den perfekt att promenera rakt in i hösten som till festen eller kontoret med, säger Bella Goldman.

Utöver Lidl-sneakers finns i årets kollektion #Lidl även tofflor, sportstrumpor, bollar och hopvikbara kassar. Lidl-tofflorna kostar 49,90 kr och finns i storlekarna 37 – 46. Sportstrumpor finns i storlekarna 35 – 46 och kostar 14,90 för ett par. Bollarna kostar 39:90 kr och kassarna 19:90 kr.

Försäljningen startar i samband med att butikerna öppnar den 26/8 och pågår så länge lagret räcker. Max tre par sneakers per kund.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.