Högt proteininnehåll i ny yoghurtkvarg från populära Lindahls

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu re-lanserar Lindahls sin yoghurtkvarg i literförpackning, som kommer att sticka ut i butikshyllorna tack vare ett högt proteininnehåll och inget tillsatt socker.

Lindahls yoghurtkvarg kommer i två smaker, naturell och vanilj, som innehåller 6,8 respektive 6,0 gram protein per 100 gram. Det är den enda yoghurtkvargen i literformat med ett så högt proteininnehåll, och som dessutom är utan tillsatt socker.

– Om du vill bli starkare är protein nödvändigt, eftersom protein är musklernas byggstenar. Samtidigt är den här yoghurtkvargen både krämig och len i smaken, säger Martina Pettersson, marknadschef på Skånemejerier.

Lindahls yoghurtkvarg ligger med sitt proteininnehåll mitt emellan en klassisk yoghurt och en kvarg. Konsistensen liknar en yoghurts och passar perfekt på frukostbordet med müsli, nötter eller bär – eller precis som den är. Samtidigt ger den ett välkommet proteintillskott för aktiva människor med hälsan i fokus.

Hållbarhet och förpackning
Produkterna har 31 dagars hållbarhet från produktionsdagen. Vid öppnad förpackning håller produkten 6-7 dagar i kylskåp. Förpackningarna sorteras som pappersförpackning.

Pris och tillgänglighet
Lindahls yoghurtkvarg finns hos ICA och Bergendahls från vecka 37. Rekommenderat pris i butik är 19,90 kronor (naturell), respektive 21,90 (vanilj).

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.