Fullt hus när Styva Linan och Kerstin Ljungström inleder årets Jameson Connects

Nu är musikinitiativet Jameson Connects igång igen. Livespelningar med upcoming artister blandas med aktiviteter som astroreading, musikquiz, fotobås, tatueringar och goda sliders.

 

Efter en framgångsrik omgång på Vassa Eggen i Stockholm under hösten 2022, expanderar nu även konceptet till Zamenhof i Göteborg. Samtidigt breddas eventupplevelsen genom olika aktiviteter som tatuerare, tarotläsare, femkamp och musikquiz. Allt för att Jameson Connects ska erbjuda en scen för både gemenskap och livemusik.

”Syftet med Jameson Connects är att skapa mötesplatser där människor får uppleva ny musik och träffa nya bekantskaper, att “Widen the circle”, helt enkelt, förklarar Anna Westermark, Marketing Manager Spirits Nordic. I år med ännu tydligare fokus på att skapa en vardagsrumskänsla för gästerna och på upcoming, svensk musik. Vi är väldigt stolta över vår line-up för höstens event och är glada att premiärkvällarna lockade så otroligt mycket folk.”

Först ut i Stockholm var tokhyllade producenten och låtskrivaren Kerstin Ljungström, utsedd till Framtidens artist av P3 som drog en stor publik till Vassa Eggen. I Göteborg inledde Göteborgs nya älsklingar Styva linan, som fyllde Zamenhof.

Övriga artister som kommer att uppträda under hösten: Alice Boman, Great Park Avenue, Lowheart, Dixies List, Josef Slunge, Raghd, Nápoles, Grandi, Majken och Venus Anon.

”Vi är otroligt peppade på att få husera Jameson Connects på Zamenhof i år. Vi har alltid haft ett fokus på musik i vår verksamhet, med en hel del live – men aldrig så återkommande och fokuserat som med denna satsning. Älskar tanken bakom hela konceptet och ser fram emot att få bjuda in både nya och gamla gäster till mer livemusik i höst, säger Carl Martinsson, ansvarig för event och social på Zamenhof i Göteborg.”

“Med fler än 130 spelningar det senaste året har Vassa Eggen vuxit in i rollen som en av Stockholms tongivande spelplatser för både nya och etablerade akter. För andra året i rad gör samarbetet mellan Jameson Connects och Vassa Eggen livescenen i innerstaden mer öppen och intressant, och vi ser fram emot att presentera en grym line-up och roliga aktiviteter tillsammans, säger Håkan Sjöström, driftsansvarig på Vassa Eggen i Stockholm.”

Jameson Connects-eventen i Stockholm pågår varje torsdag fram tills den 30 november, medan eventen i Göteborg pågår varje onsdag fram till den 29 november. Kvällarna drar igång vid 17-tiden och banden går på omkring 20-21-tiden.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.