Apollo inleder samarbete med First Camp –

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Idag presenterar Apollo ett nytt samarbete inom sin nordiska satsning. Redan i sommar kommer researrangören tillsammans med First Camp att erbjuda svenskarna en härlig semester på hemmaplan

 

First Camp är Skandinaviens största campingkedja med stuguthyrning över hela Sverige, från midnattssolens Luleå i norr till Helsingborg i söder. Apollo har tillsammans med First Camp handplockat några av de bästa stugbyarna i Sverige.

– Vi är otroligt stolta över detta samarbete som ger våra kunder möjlighet att välja och vraka mellan allt från härliga havsbad och hisnande naturupplevelser till vacker skärgård och citynära läge. Att vi samarbetar med just First Camp beror på deras fina utbud, kundfokus och höga standard. Vi vill fortsätta att göra det vi är bäst på: hjälpa kunderna att hitta till den bästa semesterupplevelsen för just dem och med detta samarbete underlättar vi även för de som vill semestra i en stuga istället för på hotell, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör på Apollo.
 

I sommar kommer svenskarna att kunna resa med Apollo till sju stugområdenfrån First Camp: Kolmården i Norrköping, Solvik i Kungshamn, Råå Vallar i Helsingborg, Stensö i Kalmar, Västerås vid Mälaren, Arcus i Luleå och City i Strömstad.                                                                                        

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.