Äntligen Halloween – skrämmande goda nyheter från CandyKing

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Inför årets Halloween lanserar CandyKing flera skrämmande goda nyheter och en stor höstkampanj tillsammans med SF Anytime. Vampyrtänder, Blood Balls tuggummi, Fingrar och Candy Corn är några av de nya produkterna som finns att plocka i lösgodishyllan under oktober.

– Vi storsatsar på årets läskigaste högtid, och det är klart att lösgodis från CandyKing hör Halloween till, säger Christin Sunnåker, Product Manager Pick&Mix, Cloetta Sverige. Både butiker och konsumenter ska kunna ladda upp med lösgodis på skräcktemat
inför ”bus eller godis” och till höstens alla filmkvällar.

Lanseringen kommer att stöttas av CandyKings största och första höstkampanj i ett starkt samarbete med SF Anytime. Kampanjen innehåller aktiveringar både i butik, digitlat samt radioreklam, stortavlor och branding av spårvagn. Säsongsutbudet består i sin helhet av: Pepprade Döskallar, Halloween Spöken, Monster, Blodiga ögon, Vampyrtänder, Blood Balls tuggummi, Fingrar och Candy Corn – varav de fyra sistnämnda är sprillans nya för i år. Från och med v.40 finns halloweensortimentet från CandyKing ute i lösgodishyllorna.

– Halloween är vår näst största lösgodishögtid efter påsken. Vi kan se att våra shoppers är på väg tillbaka till butikerna och vi vill självklart kunna erbjuda dem ett brett, gott, kul och kvalitativt sortiment! Det ska hända mycket i både hylla och våra olika kanaler, avslutar Charlotta Berglind, Brand & Activation Manager Pick&Mix, Cloetta Sverige.

Höstkampanjen toppas även med en spökjakt. Den som fotar CandyKings spöktåg i Stockholm och delar bilden på sociala medier, har chansen att vinna en hel biosalong för sig själv tillsammans med vänner och familj och såklart skrämmande gott lösgodis från CandyKing!
Läs mer på vår hemsida www.candyking.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.