Viking Cinderella kommer att starta sina dagliga kryssningar från Stadsgården i Stockholm

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Viking Lines Mariehamnskryssare Viking Cinderella kommer att starta sina dagliga kryssningar från Stadsgården i Stockholm den 3 juni 2021. Fartyget har sedan i november 2020 stått still på grund av pandemin. Redan i slutet av april smygstartar Cinderella sin trafik med ett kortare gästspel på linjen Stockholm-Mariehamn-Åbo.

Viking Cinderella som normalt sett går dagligen från Stockholm till Mariehamn och tillbaka, har sedan november 2020 stått i Södertälje Hamn i väntan på att covid-19-pandemin ska ge vika. Trafikstarten har varit inplanerad till mitten av maj, men förskjuts nu på grund av rådande smittläge och fortsatta restriktioner till den 3 juni 2021. Redan inbokade resenärer på inställda avgångar i maj, inklusive kryssningar till Höga Kusten, Bornholm och Visby, kontaktas personligen av Viking Line för ombokning till senare datum.

Med start den 20 april gör Viking Cinderella ett gästspel på linjen Stockholm-Mariehamn-Åbo, bland annat för att ersätta fartyget Viking Grace som ska på årlig service. Cinderella tar endast frakt de fyra första dygnen, men 26-29 april kan även resenärer följa med på en reguljärresa eller dygnskryssning till Åbo. Ombord råder  strikta pandemirestriktioner med bland annat munskyddskrav för alla samt ett begränsat serviceutbud. För den som vill besöka Finland gäller fortsatt särskilda inresekrav samt bevis på resans nödvändighet. För tidtabell och övrig information, se vikingline.se.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.