Apollo Sports lanserar unika skidresor till exotiska skiddestinationer

Apollo Sports expanderar! Med en unik skidsatsning till exotiska skiddestinationer som Georgien, Nordmakedonien, Kappadokien, Kazakstan med flera, breddar Apollo Sports sitt redan stora utbud. Researrangören differentierar sig här med kvalitativa skidpaket där det mesta är inkluderat och tillgängligt för alla som vill uppleva skidåkning utöver det vanliga.

i december 2023 lanserade Apollo Sports sina första skidresor till kända skiddestinationer som Japan, Kanada och Alperna i samarbete med dotterbolaget Xtravel. Genom en innovativ satsning på unika skidupplevelser i djup pudersnö erbjuder researrangören kompletta paketresor till resmål som få skandinaver tidigare förknippat med skidåkning.

– På Apollo Sports strävar vi alltid efter att överträffa förväntningar och skapa minnesvärda upplevelser. Våra nya skidresor är goda exempel på det, då skidentusiaster får möjlighet att utforska och uppleva några av världens mest ovanliga skiddestinationer i ett kvalitetssäkrat och prisvärt format, säger Daniel Giray, sportchef på Apollo Sports.

Researrangörens utbud av skidresor inkluderar allt från långa helger till veckoresor, och bland de nya destinationerna i programmet finns bland annat Kazakstan, Nordmakedonien, Kreta, Kappadokien och Georgien.

Pudersnö, kamelmjölk och kebabtallrik till lunch

Skiddestinationerna erbjuder skidåkning där orörd terräng och autentiska kulturella upplevelser utmanar det konventionella skidäventyret. Kultur, matkultur och oslagbar gästfrihet är alltid integrerade delar av resan. På Kreta och i Kazakstan väntar renodlade topptursresor med offpist-åkning i pudersnö, långt bort från infrastruktur och bekvämligheter.

I Georgien väntar guidernas absolut bästa insider-tips för paradisåkning och toppturer, och pudersnö upp till näsan. I Kappadokien arrangeras ett Freeride-camp på en inaktiv vulkan, och i Nordmakedonien åks Catski i orörd pudersnö och dramatiska bergslandskap.

– För inbitna skidentusiaster är alla resorna värda att sättas upp på vilken bucketlist som helst – vi garanterar ett exceptionellt puderäventyr i helt unika miljöer, med spännande kulturer och gastronomiska upplevelser. Att resorna också leds av både lokala guider och guider från Xtravel som verkligen brinner för skidupplevelser ger dem en kvalitetsstämpel vi är otroligt stolta över, säger Giray.

Apollo Sports arrangerar även skidresor till bland annat Japan, Kanada och Alperna, både med och utan guider i samarbete med Xtravel.

Detta ingår alltid i Apollo Sports och Xtravel’s skidpaket

  • Flyg, mat om bord och bagage (inkl skidor)

  • Transport under hela vistelsen

  • Del i dubbelrum med halv- eller helpension

  • Toppturer, skidåkning och aktiviteter enligt program

  • Erfarna guider (lokala samt Xtravelguide)

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.