Annons
Annons

Ulfsunda Slott stärker sin position på privatmarknaden

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Ulfsunda Slott satsar stort på att bli en weekend-destination för människor som vill unna sig en staycation på hemmaplan och något extra i vardagen. Under de senaste åren har Ulfsunda Slott fördubblat sin helgbeläggning. En av framgångarna är nöjda gäster och med en NPS (Net Promotor Score) på över 75 har Ulfsunda Slott stärkt sin position som en av Stockholms bästa hotellupplevelser.

Nyligen investerade slottet i nytt underhållningssystem, Innspire, som är en digital TV och Chromecast & iOS streaming system. Nu kan gästerna ta med sig och se sina favoritprogram antingen via de inbyggda apparna på Tv:n eller genom att bara dela innehållet från deras egna mobiler. Ulfsunda Slott stödjer nu alla iOS samt Android enheter via Chromecast. Gästerna kan välja mellan Netflix, HBO Nordic, Spotify, ViaPlay och mycket mer.

”På Ulfsunda Slott vill vi erbjuda våra gäster upplevelser som ”är allt annat än standard”. Champagne, mat, konst och avkoppling är viktiga delar i vårt erbjudande, oavsett om gästen väljer att stanna på rummet eller umgås i våra salonger. Med tanke på att privatmarknaden ökar och kommer att fortsätta att växa är utveckling av weekendupplevelser en viktig strategisk satsning för oss "

r Eva Forsberg, hotelldirektör på Ulfsunda Slott. Tweet

Ulfsunda Slott har 54 individuellt designade hotellrum med egna namn. Under året kommer nya sviter att byggas till och en del av hotellrummen kommer även få ny konst och design. Ulfsunda Slott drivs av Stockholm Meeting Selection som ägs av Torbjörn Blomqvist, tidigare ägare av Svensk Inredning.

”Inredning, design och kvalitet är viktiga för mig och jag vill att Ulfsunda Slott ska vara en plats långt ifrån vardag. Här ska våra gäster bli överraskade, få spännande upplevelser och uppleva det goda i livet varje dag”, säger Torbjörn Blomqvist, ägare av Ulfsunda Slott och Stockholm Meeting Selection.

Ulfsunda Slott har 54 unika hotellrum, 10 mötesrum för upp till 100 personer, vinkällare, restaurang och fri parkering. Ulfsunda Slott ingår i Stockholm Meeting Selection som driver 10 hotell, slott och restauranger i Stockholmsområdet.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.