Annons
Annons

Ulf Cato VD på Clarion Hotel Amaranten nominerad till “Årets Kulturbärare”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nordic Choice Hotels är sedan länge kända för sin företagskultur, nu tar Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen stafettpinnen inom koncernen när hotellets VD, Ulf Cato är en av tre finalister till den hedersfulla nomineringen “Årets Kulturbärare”. Vinnaren utses på den årliga Sveriges Bästa Arbetsplatser-galan på Cirkus i Stockholm den 27 mars av Great Place to Work®.

I 16 år har Great Place to Work® korat de bästa arbetsplatserna runtom i världen, men även de individer som speciellt utmärkt sig inom sin egen organisation och som är viktiga för den egna verksamhetens framgång. Det var över 50 nominerade välmeriterande kandidater och nu återstår endast 9 finalister i 3 olika kategorier, Ulf Cato på Clarion Hotel Amaranten är en finalisterna.

Att få denna nominering känns verkligen helt fantastiskt, det känns som ytterligare ett bevis på att Clarion Amaranten är på helt rätt väg. Säger Ulf Cato, VD, Clarion Amaranten

När Ulf klev in på Clarion Hotel Amaranten 2017, stod det högst på agendan att skapa en bra företagskultur, Ulf Cato var helt rätt man för jobbet. Sedan dess har han landat flera tunga rekryteringar samtidigt som han etablerat en makalös affärsidé som grundar sig i hotellets “varför” nämligen, Creating Stories. Creating Stories är en kultur, ett mindset och det vapen hotellet har för att vinna över sina konkurrenter. Tillsammans med resten av hotellet har Ulf skapat denna kultur och idag brinner all personal för att skapa historia i varje möte med gästen och sina kollegor.

Creating Stories är verkligen mitt hjärtebarn. Alla hotell kan erbjuda vackra miljöer, god mat och läckra cocktails, men det som verkligen gör skillnaden är medarbetarna. Vi har ett starkt samarbete mellan avdelningarna där alla förstår att teamwork är nyckeln till framgång samtidigt som kreativiteten flödar och vi uppmuntrar till utveckling, talang och modet att våga göra annorlunda. Säger Ulf Cato

Ett fantastiskt exempel på detta är att vi den 1 november 2018 släppte en helt egen låt som skrevs och framfördes av vår underbara konferensvärdinna Bea. Musik och sång är hennes största passion och att vi på Amaranten kan få hennes passion att fortsätta blomstra på såväl jobb som privat är Creating Stories om något låten finns på Spotify och har redan spelats på Friends arena på Choice vinterkonferens, helt klart ett att våra största ögonblick 2018. avslutar Ulf Cato

På den årliga Sveriges Bästa Arbetsplatser-galan på Cirkus i Stockholm den 27 mars utser Great Place to Work® Trust Stars i tre kategorier: Årets kulturbärare, Årets inspirerande ledarskap och Årets HR-personlighet.

För att vara nominerad i kategorin – Årets Kulturbärare – krävs följande “En person som genom sitt agerande och arbete verkligen lever era värderingar och bidrar till att inspirera sina kollegor och bygga er framgångsrika arbetsplatskultur”. Utöver Ulf Cato är två andra nominerade i kategorin; Samir Mohamed, Bostads AB Mimer och Malin Öster, Smarteyes. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.