Sommarens bar intar Helsingborg– Nelly’s Cocktails and Champagnes [by Hans Bihl]

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Att Helsingborg är Sveriges krogtätaste stad är väl vedertaget. Helsingborg är också utsedd till ett av Sveriges hetaste resmål denna sommar. Att staden nu får en Cocktailbar värdig denna sommarstad är därför en härlig nyhet att addera på toppen. Hans Bihl, legendarisk Internationell bartender, kommer tillsammans med Radisson Blu Metropol och dess restaurang skapa sommarens skönaste barhäng.

Det är en trygg line-up som står bakom konceptet ”Nelly’s Cocktails and Champagnes [by Hans Bihl]”. Tryggt, för erfarenhetsmässigt finns något unikt både vad gäller att skapa framgångsrika barkoncept med autencitet och ”man vill komma tillbaka”- nivån på servicen som kommer med de många års erfarenhet av att driva restauranger och barer i absoluta toppskiktet.

Hans Bihl som står bakom flertalet framgångsrika barkoncept, varit kreativ ledare på Restaurangakademin i Stockholm, och som är en av ett ytterst fåtal personer i Europa att ha en level 3 award in spirits utbildning (Wine & Spirits Educations Trusts) ska nu skapa upplevelser för alla sinnen genom denna nya satsning. Så, vad exakt är det man gör?

Min erfarenhet säger att för att bli en riktigt bra Cocktailbar, så krävs att lägstanivån är riktigt, riktigt hög i alla moment, och det ska vi se till!
Servicen kommer vara i fokus. Råvarorna på våra cocktails är färska och alla ingredienser som ej är alkoholhaltiga är producerade på plats i köket. Vi pratar juicer från scratch mm, allt är väldigt genomtänkt och vi har lagt ner själ och hjärta i allt vi gör, säger Hans Bihl.

Tanken är att allt ska vara lättåtkomligt, professionellt med en stor portion personlighet. Att Cocktailbaren finns på ett hotell är bara ett plus, då hotellet bidrar till en internationell vibe med exklusiv touch. Precis som en Cocktailbar ska vara.
Både hotellgäster och helsingborgare kommer uppleva att det är här man vill vara efter en dag på stranden eller after-shopping.

Vi kommer att erbjuda gäster en variation genom olika happenings dagligen, kopplat till fina erbjudanden såklart. Precis som i utlandet så är det Cocktail Hours på eftermiddagarna. Vi kommer ha ostronkvällar med Champagne, sända live med mitt program Bihl Barskåp med hemliga gäster, mm. Nu fullkomligt längtar vi till öppningen den 25 juni, avslutar Hans.

FAKTA Nelly’s Cocktails and Champagnes [by Hans Bihl]

  • Öppnar:25 juni på Radisson Blu Metropol, Helsingborg
  • Kreativ ledare: Hans Bihl
  • Antal sittplatser: 50 inne/30 ute (med de restriktioner som finns pga Covid-19)
  • Specialité: Cocktails och Champagne. Huschampagne är Bollinger.
  • Signaturdrink: Rhubarb! Rhubarb! Med kallpressad Rabarber, toppad med Bollinger.
  • Känsla:Rivieran

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.