Blique by Nobis öppnar ny sommardestination

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu presenterar Blique by Nobis Gården, ett nytt utomhuskoncept för alla som tröttnat på att sitta inne. Här samsas grönskande växter och ljusslingor med väldoftande streetfood, somriga cocktails och skön musik.

Från grillen serveras streetfood från världens alla hörn. Menyn är inspirerad av minnesvärda rätter som kökschef Daniel Guest och hans medarbetare själva ätit på matmarknader runt om i världen. Tanken var att skapa en meny som känns inbjudande, rolig och framförallt, smakar riktigt gott. Här serveras rätter som Japanese Steak Chimichanga, Vegetarisk Tostada med pulled jack fruit och Kycklingburgare med cajun och sriracha.

– Vi har redan en fantastisk takbar med New York känsla och vill skapa en lika hängvänlig innergård. Grönska, musik, belysning och viktigast av allt, grym mat, sätter känslan. Självklart är vi måna om att minska smittspridning och följer alla rekommendationer och restriktioner från Folkhälsomyndigheten, säger Morsi Khaled, VD Blique by Nobis.

Gården håller öppet veckans alla dagar 11:30-22.00

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.