Sliders och hantverksöl när Lådan gör sommar pop-up på Clarion Hotel Stockholms terrass

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Succékrogen Lådan byter ut garaget på Luntmakargatan till söders höjder och tar över terrassen på Clarion Hotel Stockholm mellan juni-augusti. Bakom konceptet står Jon Widegren, grundare och tidigare ägare av Flippin Burgers, krogen som var först i Sverige med att sätta hamburgaren på “finmatskartan”.

Konceptet med Lådan är enkelt. Vi gör hållbar streetfood från grunden på schyssta råvaror – vällagad snabbmat som går hem hos dom flesta. Clarion Hotel Stockholms terrass är en klockren plats för vår sommar pop-up och vi ser verkligen fram emot att få välkomna alla gäster och hänga på söder i sommar! Säger Jon Widegren, restaurangchef Lådan.

Baren kommer ha fokus på småskalig dryck från svenska hantverksproducenter som Stockholms bränneri, Mackmyra och Ekobryggeriet. Det kommer även finns en uppsjö av somriga viner samt en imponerande fatlista med 10 kranar. Dessutom blir det milkshake-cocktails gjord på mjukglass från Magnus Johansson Glass & Konfektyr.

-Vi är jätteglada över att vi har fått till detta samarbete. Lådans koncept går helt i linje med hotellets nytänkande vision och hållbarhetsprofil, säger Ida-Maja Tejle, Hotelldirektör, Clarion Hotel Stockholm.

Lådan intar terassen 4 juni och håller öppet tisdag-söndag under hela sommaren.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.