Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg firar 10 år av framgång

Göteborg, Sverige – Radisson Blu Riverside Hotel firar 10 år av framgång. Sedan hotellet öppnade sina dörrar 2013 har de välkomnat över 1 miljon övernattande gäster. Hotellet har i sig blivit en populär destination för resenärer som besöker det vackra området Lindholmen i Göteborg. Känt för sin moderna och innovativa miljö är Lindholmen ett perfekt område för både affärs- och fritidsresenärer.

Lindholmen, som tidigare var ett gammalt skeppsvarv, har på senare år förvandlats till en hubb för forskning, innovation, företagande och utbildning. Idag arbetar, studerar eller bor minst 24 000 personer på Lindholmen och ca 375 företag finns på området.

– Winn Hotel Group såg möjligheten i ett område där de erkända hotelloperatörerna var tveksamma. Vi såg att det är här framtiden ligger. Vi ville skapa något som matchade teknik- och innovationssinnet i området. Ett hotell som skulle sticka ut. Vi lyckades med det och Radisson Blu Riverside Hotel är fortfarande ett av Göteborgs ledande hotell, säger Anders Junger, VD för Winn Hotel Group.

Idag har Radisson Blu Riverside Hotel 265 moderna rum och sviter, alla designade med högsta komfort och utrustade med de senaste bekvämligheterna. Gästerna kan njuta av ett vattennära läge med panoramavy över stadssiluetten och ett brett utbud av faciliteter, såsom den prisbelönade restaurangen och baren Cuckoo’s Nest samt ett fitness- och wellnesscenter på hotellets översta våning.

Restaurangen och baren Cuckoo’s Nest har fått internationellt erkännande sedan öppningen 2013, efter att ha vunnit två prestigefyllda priser: Bästa designade baren i Europa på European Hotel Design Awards och Bästa hotellbaren i Europa på European Hospitality Awards.

– Det här ett stolt ögonblick när vi ser tillbaka på våra 10 år. Cuckoo’s Nest har varit en viktig del av hotellets gästupplevelse sedan start, och dessa utmärkelser erkänner inte bara den fantastiska designen utan även den exceptionella servicen, maten och drycken, säger Dan Bergstén, hotelldirektör på Radisson Blu Riverside Hotel.

Det som gör hotellet till en verklig framgång är dock alla engagerade medarbetare som säkerställer att varje gäst får en trivsam och minnesvärd upplevelse. Hotellet har mottagit flera utmärkelser för sin utmärkta service och gästnöjdhet, däribland Tripadvisors Travelers’ Choice Award.

– Under de senaste 10 åren har vårt mål varit att leverera förstklassig service till våra gäster och att få alla att känna sig som hemma. Vår höga gästnöjdhet är ett bevis på att vi lyckats, och det är verkligen värt att fira. Vi ser nu fram emot att välkomna många fler besökare till Göteborg och stadens mest kunskapsintensiva område, säger Dan Bergstén, hotelldirektör på Radisson Blu Riverside Hotel.

Hotellet fortsätter att utveckla och förbättra sin produkt, nu senast med öppningen av takbaren Cuckoo on the Roof. På den öppna terrassen erbjuds en panoramavy över staden och en skräddarsydd meny med signaturcocktails och tilltugg. Baren öppnades förra sommaren och blev snabbt en populär destination för hotellets gäster och lokalborna.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.