Annons
Annons

Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg är nominerad till Svenska Designpriset 2020

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Stolta och glada! Det är Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg över nomineringen till Svenska Designpriset 2020, i tävlingskategorin Förpackning – Dryck som är ny för i år. Tävlingen avgörs 12 november och för att vinna behövs din röst!

– Design är otroligt viktigt för oss och något vi jobbar med genomgående i vår verksamhet. Om det så är hur sängen bäddas till hur vår egen öl ska paketeras och serveras spelar ingen roll, god design är alltid viktigt, säger Josefine Thelin, restaurangchef, Radisson Blu Riverside Hotel. Denna nominering är ett bevis på att vi lyckas med det.

Radisson Blu Riverside Hotel är nominerad för designen på deras egen öl Nothing chocks me – I’m a Scientist, formgiven av Thomas Jordansson, tidigare barchef på Radisson Blu Riverside Hotel.

– Namnet Nothing chocks me – I’m a Scientist och designen på vår öl är inspirerat från Indiana Jones Temple of doom. Jag gillar det för att det personifierar den orädda och kloka, nyfikna Dr. Jones och likaså teamet på Radisson Blu Riverside och restaurangen Cuckoo’s Nest. Cuckoo’s Nests värdegrund är “There was never a genius without a tincture of madness” vilket i sin tur är perfekt applicerbart på vår hjälte Indiana Jones, säger Jordansson.

Svenska Designpriset är en öppen designtävling för alla som arbetar med grafisk design, formgivning och liknande kreativa områden. Tävlingen är indelad i 31 kategorier och prisutdelningen sker den 12 november på Berns i Stockholm. Därefter publiceras de vinnande bidragen på designpriset.se.

Alla får rösta – vi räknar såklart med din! Nothing chocks me – I’m a Scientist kan du rösta på från och med i dag 14 september, under kategorin Förpackning – Dryck.

Rösta på designpriset.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.