Annons
Annons

Best Western växer i Stockholm

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Hotell Fridhemsplan på Kungsholmen i Stockholm ansluter sig till Best Western. Hotellets läge vid Fridhemsplan gör hotellet till ett perfekt alternativ för både affärsresenärer och fritidsgäster som vill utforska Stockholm. Hotellet erbjuder 220 prisvärda rum av god standard samt en bar och restaurang som serverar enklare rätter, snacks och dryck.

– Vi är väldigt glada att Hotell Fridhemsplan har valt att bli en del av BWH Hotel Group säger Johan Michelson, Sverigechef. Hotellet kommer bli väldigt uppskattat bland våra gäster och kompletterar våra övriga hotell i Stockholm på ett utmärkt sätt.

– Det känns toppen att bli en del av BWH Hotel Group säger Savvas Constadinities, ägare till Hotell Fridhemsplan. Det är en väldigt utmanande tid för hotellbranschen men jag är övertygad om att man tar sig starkare ur krisen genom att samarbeta med andra privatägda hotell vilket är hela idén med kedjan.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.