Radisson Blu Hotel Metropol har skapat världens första interaktiva minibar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Radisson Blu Hotel Metropol är det internationella förstklassiga hotellet i Helsingborg som jobbar efter konceptet #extraallt i varje led. Hans Bihl, legendarisk internationell bartender och kreativ ledare, har sedan tidigare satt Helsingborg och hotellet på kartan med Cocktails and champagne by Hans Bihl. I samband med de nya restriktionerna där barer tvingas stänga ner vid klockan 22.00 förlänger hotellet nu konceptet upp till rummen: världens första interaktiva minibar har lanserats på hotellet och definitionen av roomservice har fått en ny innebörd.

Konceptet innebär att hotellgäster enkelt beställer upp en valfri barbricka från roomservice menyn och scannar menyns QR-koder. Hotellgästerna koordineras då vidare till instruktionsvideos där Hans Bihl genom skärmen bjuder på inspiration och skapar de olika drinkarna tillsammans med gästen, helt interaktivt.

– Bakom varje drink finns en tanke med råvarorna och kombinationen mellan dessa, säger Hans Bihl.

Tanken är att konceptet ska vara lättåtkomligt, professionellt och med en stor portion personlighet. Givetvis ska det också lämna ett avtryck hos gästerna, en annorlunda upplevelse som faller inom ramarna för ledorden #extraallt.

– Att fortsätta att skapa upplevelser även i tuffa tider är viktigt. Jag har själv provat ”världens första interaktiva minibar” hemma, det var underbart och ljuvligt, säger Michael Lundin, General Manager för Radisson Blu Hotel Metropol.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.