Nytt restaurangsamarbete i Umeå

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Comfort Hotel Winn rustar för tiden efter corona och tecknar nytt avtal med umeåkrögaren Peter Haghjoo. I sommar öppnar man tillsammans restaurangen The Guilty Pleasure Cafe i hotellobbyn.

Livet i Umeå ska igång igen och det med all kraft. Det är ambitionen när Comfort Hotel Winn nu tillsammans med krögaren Peter Haghjoo öppnar en helt ny restaurang på Skolgatan i centrala Umeå.

– Vi har under en tid förberett för en helt ny restaurangupplevelse på hotellet men vi ville inte göra det själva utan tillsammans med en krögare som vet hur man överraskar gästerna med god mat, kan Umeå och som lirar med oss på Comfort och våra gäster, säger hotellets VD Linda Jonsson .

Valet föll på krögaren Peter Haghjoo.

– Peter kvalar in på alla sätt. Han är lokal, han fattar vilka vi och våra gäster är och han har skapat ett unikt koncept som kommer att bidra till stämningen och känslan på hotellet. Målet är att utmana allt som har med regler att göra kopplat till mat och dryck och där man positivt utmanas när man tittar i menyn. Vi ska skapa ett rejält sug efter både Umeå, hotellet och maten, säger Jonsson.

Guilty Pleasure Caf\e öppnar i sommar men Innan dess ska restauranglokalerna byggas om, meny spikas och personal rekryteras.

– Comfort är lika galna som vad jag och mitt gäng är och därför känns det oerhört kul att göra detta tillsammans. Vi har höga ambitioner för Umeå och vi ska i allra högsta grad vara del i att utveckla den här stan vidare. Vi börjar med det vi kan och är duktiga på nämligen att se till att gästerna lämnar Skolgatan mätta, glada och utvilade efter en skön natt på hotellet och inte minst väljer att komma tillbaka, säger Guilty Pleasures ägare Peter Haghjoo.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.