Lundsbrunn Resort & Spa Laddar mot framtiden

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

För att Sverige snabbt skall kunna ställa om till helt eller delvis fossilfria fordon så krävs investeringar i ladd-infrastruktur. Nu bidrar Lundsbrunn Resort & Spa till en mer laddbar framtid genom installationen av nya destinationsladdare.

10 st nya elbils laddare på plats i Lundsbrunn!

Totalt har 10 st nya laddplatser på tre olika parkeringar installerats och anslutits på Lundsbrunn Resort & Spa, för att möta alla typer av dagens laddbara elbilar. Som ett led i satsningen så har även anläggningen i Lundsbrunn passat på att säkra upp sin befintliga eltillförsel och förberett befintliga parkeringsytor för att snabbt kunna utöka laddparken med betydligt fler laddplatser om så krävs.

Av Lundsbrunns 10 nya laddare så är 4 st kopplade till Teslas destinationssystem, övriga 6 st laddare är öppna och passar alla typer av laddbara bilar & motorcyklar.

”Omställningen till en grönare elbilsmarknad har gått väldigt mycket fortare än vad branschen och experterna kunnat förutspå. Vi får i stort sett dagligen frågor från våra besökare om möjligheten att ladda sin elbil eller laddhybrid hos oss i Lundsbrunn berättar Rickard Bender VD, Lundsbrunn Resort & Spa. Satsningen känns helt rätt utifrån alla perspektiv och är såklart en viktig del i vårt hållbarhetsarbete framåt på anläggningen fortsätter Rickard”

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.