Koncept för långtidsboende

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

BWH Hotel Group där Best Western Hotels & Resorts ingår utökar sin portfölj ytterligare och presenterar konceptet Sure Hotel Studio. Först ut i Skandinavien är Hotel Esplanade i Västerås, vilka i samband med lanseringen även byter namn till Sure Hotel Studio Esplanade Rooms & Longstay.

Sure Hotel Studio är det senaste tillskottet i Best Westerns utbud där hotellgästerna har möjlighet att boka ett bra och prisvärt långtidsboende. Här står bekvämlighet och hög standard i fokus, vilket ofta efterfrågas vid resor då man är borta hemifrån under en längre tid.

 – Vi har märkt av en ökad efterfrågan kring långtidsboende, både gällande affärs- och privatresenärer. Att utöka vårt erbjudande med konceptet Sure Hotel Studio känns därför som ett naturligt steg dels för att bemöta våra gästers önskemål, dels för att stärka vårt utbud ytterligare, säger Johan Michelson, VD för BWH Hotel Group, Skandinavien.

Först ut i Skandinavien med det nya konceptet är Sure Hotel Studio Esplanade Rooms & Longstay i Västerås, tidigare Best Western Hotel Esplanade. Under pandemin har hotellet drabbats hårt men nu öppnas dörrarna igen med ny inriktning och nytt namn. Det nya greppet kring hotellet innebär att man nu kan erbjuda ett bekvämt långtidsboende samtidigt som man har utbudsanpassat hotellet för att kunna erbjuda ett prisattraktivt alternativ. Den nya satsningen innebär bland annat att frukostservering samt receptionspersonal i stället erbjuds på det närliggande systerhotellet Best Western Plus Hotel Plaza.

 – Redan innan pandemin hade vi funderat över hur vi skulle kunna möta behovet av longstay och enklare hotellboende mitt i Västerås City. I och med det nya konceptet följer vi dels trenden och efterfrågan om valmöjligheten att betala för den service man önskar, samtidigt som hotellen nu kompletterar varandra på ett tydligare sätt, säger Tobias Hultberg, VD för Sure Hotel Studio Esplanade Rooms & Longstay och Best Western Plus Hotel Plaza.

Sure Hotel Studio Esplanade Rooms & Longstay, erbjuder 76 trivsamma hotellrum alla försedda med nya sängar, minikylskåp, ny trevlig lobbymiljö där gästerna själva kan värma mat, dricka kaffe eller umgås med kollegor. Tjänster som extra städning, frukostbuffé, gym, spa, à la carte restaurang, Lobbybar och Skybar på vån. 24 finns på systerhotellet Best Western Plus Hotel Plaza. Önskar man en arbetsplats så erbjuds plats på närliggande B26 coworking som också ingår i koncernen. Hotellet välkomnar även de gäster som bara vill stanna en eller ett par nätter.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.