Klassiska smaker och råvaror i anrik och ikonisk miljö utlovas av nya köksmästaren på Grand Hotel Saltsjöbaden

Med fokus på klassiska råvaror axlar Jon Lindstedt rollen som köksmästare på ikoniska Grand Hotel Saltsjöbaden. Med lång och gedigen erfarenhet från klassiska platser så som Stallmästargården, Utö Värdshus och Kungliga Sällskapet ska han nu leda och utveckla köket på det anrika hotellet vid hotellvikens strand.

– Jag ser mycket fram emot att utveckla vårt gastronomiska erbjudande tillsammans med mitt duktiga team. Min passion är att ge gästen en upplevelse för alla sinnen och vi strävar alltid för att överträffa våra gästers förväntan, säger Jon Lindstedt.

 

Som gäst kan du avnjuta middagar i den klassiska och vackra Franska Matsalen eller njuta av en drink och någon enklare rätt från barmenyn i Alice Bar. Sommartid kan du sitta ute och blicka ut över den glittrande hotellviken. Planerna inför sommaren 2023 och utveckling av utemiljön är redan igång.

 

– Vi ser just nu över hela vårt utbud och koncept och där är gastronomin bärande. Vi ser en stor potential att bredda och utveckla, säger Jon Lindstedt.

 

De kommande åren väntar även omfattande renoveringar, utveckling av erbjudande och koncept på hotellet som kallas “The Seaside Queen”. Det var i slutet av 1800-talet som den inflytelserike bankdirektören K A Wallenberg lät bygga Grand Hotel Saltsjöbaden med drömmen om att skapa Sveriges motsvarighet till Franska rivieran. År 1893 invigdes hotellet och har sedan dess välkomnat gäster från alla världens hörn för avkoppling, möten, elegans och lyx.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.