Jonas Hallberg  designar hotellrum hos Radisson Scandinavia i Göteborg

Om man någonsin velat bo i ett tropiskt paradis mitt i centrala Göteborg har man nu chansen! Detta tack vare Jonas Hallberg, mångsysslare och en av världens främsta stylister, som fått äran att skapa sitt eget paradis på Radisson Blu Scandinavia Hotel, vid Centralstationen i Göteborg. Detta är det senaste i serien med Pop up-rum som skapats på Radisson Blu, där Milajki och Berengaria tidigare fått sätta sin prägel på varsitt rum. 

Svit 422 på Radisson Blu Scandinavia kommer snart erbjuda något utöver det vanliga. Härliga gröna palmblad möter pulserande neonfärger och självklart en stor dos av lyx, helt i linje med Jonas sprudlande personlighet och även hans nuvarande hem i Mexico. Om att få inreda sviten säger Jonas “vilken ära att få inreda min alldeles egna svit i mitt eget home away from home!”. 

 

Hjärtat av rummet är den otroliga terrassen med vy ut över Göteborgs kärna, där gäster kan njuta av en drink i solen eller varför inte svalka sig i utomhusduschen. I rummet pryds väggarna av Jonas livsverk i form av tidningsomslag och minnesvärda citat. Solen skiner, iskalla margaritas står serverat och det är bara att checka in i Jonas Hallberg’s Paradise!

”Äntligen har underbara Jonas tagit över Svit 422! Våra förväntningar var självklart i taket med tanke på hans öga för styling och han lyckas ändå överträffa alla våra förväntningar” säger Jessica Rivle, general manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg. ”Sviten är som att kliva in i en ny värld, med tropiska och soliga inslag. Det kan få vem som helst att drömma sig bort till varmare breddgrader”, fortsätter hon. ”Vi är så nöjda och glada över det här samarbetet!”

Den första juni är det invigning av rummet och blir den perfekta starten på sommaren – då kan gäster även börja boka sviten. Vare sig om man vill ge sig ut på en SUP-bräda i kanalen, ta ett skumbad eller bara njuta ute på terrassen så finns här något för alla. ”Jag välkomnar gästen in i mitt tropiska paradis, Jonas Hallberg’s Paradise. FAB är bara förnamnet!” avslutar Jonas.

Om Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg

Radisson Blu Scandinavia Hotel är beläget vid Drottningtorget i Göteborg och öppnade 1986. Hotellet har 355 hotellrum varav 38 sviter. Standardrummen är bland de största i Göteborg och hotellets berömda Kungasvit mäter hela 160 kvm. Här har många stora celebriteter bott under sina besök i staden. Radisson Blu Scandinavia Hotel har en modern konferensavdelning med 16 mötesrum varav en stor bankettsal med kapacitet för 500 sittande gäster. På hotellet finns Hagabadet Spa & Yogastudio som erbjuder yogaklasser, spaupplevelser och gym. Där finns även restauranger, barer, butiker samt ett bevakat garage med parkeringsservice och elbilsplatser.

Pop-up rummen, en succé!

Jonas Hallbergs Paradise är det senaste i pop up-rummen på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg. Tidigare har succésamarbeten gjorts med konstnärerna på Milajki och Berengaria, ett escape room i Göteborg. Nu är det Jonas Hallebergs tur att ta succésagan framåt!

Om Jonas Hallberg

Jonas Hallberg är mest känd för sina många år som stylist till Hollywoods elit, där Scarlett Johansson, Cameron Diaz, Catherine Zeta Jones, Cindy Crawford och Naomi Campbell bara några av många celebriteter Jonas har jobbat med. Han var under flera års tid programledare och domare i Sveriges version av Top Model. Han har även varit med flera svenska program så som Fångarna på fortet och Let’s Dance. Han är mästare på att skapa magi med sin styling och den nya sviten är inget undantag.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.