Hybrida möten x 5

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Coronaviruset har på många sätt förändrat vårt sätt att mötas och arbeta. Fysiska events och konferenser har i princip upphört och det märker många hotell och konferensanläggningar såklart av. Erbjudandet om digitala och hybrida möten har under tid utvecklats och finjusterats på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg och idag erbjuder man hela fem olika varianter för möten online.

-Vi insåg ganska snabbt att det fanns så många olika behov när man vill mötas digitalt. Därför satsar vi på olika miljöer, storlekar och nivåer av tekniska lösningar, säger Jessica Rivle Hotelldirektör på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Hotellets workspace ökade behovet
I hotellets stora lobby är det gott om folk som sitter väl utspridda i de luftiga utrymmena.
– Det är riktigt roligt att så många göteborgare väljer att komma in över dagen för att sitta och arbeta hos oss. De verkar trivas och ger liv och rörelse till hotellet under de numera lite lugnare vardagarna, menar Jessica Rivle. Det var faktiskt önskemål från dessa personer om att kunna slinka iväg för ett snabbt digitalt och privat möte som gjorde att vi började utveckla vårt hybrida erbjudande, säger Jessica.

Teknisk personal på plats
Vi har väl alla upplevt att det inte alltid är helt problemfritt att koppla upp sig digitalt. När man hyr in sig på hotellet finns det alltid personal till hands om tekniken skulle krångla. Det är något som uppskattas bland gäster och en service som hotellet inte tullar på.

-Vi är ett fyrstjärnigt hotell och förstklassig service står alltid högst upp på vår agenda. Trots tuffa tider så har vi en stabil och erfaren personalstyrka kvar hos oss. Det ger en trygghet och tyngd till vårt erbjudande, säger Jessica Rivle.

FAKTA 5 X HYBRID

1. Hybrida hotellrum för affärsresenären
De hybrida hotellrummen erbjuder en blandning av komforten i ett förstklassigt hotellrum och resurserna på ett modernt kontor. Superior-rummen är utrustade med ett rymligt skrivbord, 24 tums skärm med inbyggd kamera, trådlöst tangentbord och mus, skrivare, bluetooth högtalare, vattenkokare och Nespressomaskin, fri tillgång till hotellets 24h gym och yogaklasser, tidig incheckning och sen utcheckning, hotellfrukost.

2. Hybrid Studio
En ombonad och avslappnad lokal med stilfulla designmöbler passar bra för ett coachningssamtal, dialog eller inspirerande digital föreläsning.

3. Hybrida möten i styrelsesittning
Lokalen är utrustad med tre rejäla skärmar varav två av dessa är för inkommande video. Bra högtalarsystem och styrelsebord med sköna stolar. Skärmar: 2 x 55”, 1 x 75”.

4. Hybrida möten i klassrumsformat
En större lokal som tar 50 personer, 16 personer i corona-anpassad sittning, med två kameror front och rear. Möjlighet att köra dubbelskärm, dual screen. Skärmar: 65” och 86”.

5. Hybrida möten extra allt
Den stora bankettsalen på 410 kvm har alla förutsättningar för ett skräddarsytt och platsbyggt virtuellt event eller möte med den senaste tekniken.

Hälsa och säkerhet
En av våra högsta prioriteter är våra gästers, teammedlemmars och affärspartners hälsa, trygghet och säkerhet. COVID-19 har i grunden förändrat vårt sätt att leva, så vi anpassar vår dagliga verksamhet för att passa det nya normala. Som svar på detta har Radisson Hotel Group och ett expertteam granskat våra befintliga procedurer för hälsa och säkerhet och tagit fram ett nytt säkerhetsprotokoll. Detta djupgående rengörings- och desinficeringsprotokoll skapades i samarbete med SGS och är utformat för att säkerställa din säkerhet och sinnesfrid hela vägen från incheckning till utcheckning.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.